Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lele, nek se javi kome je uplacena plata 9-tog u mjesecu za prosli mjesec :D ?
Svakako nista ne radite lezihljebovici ,radite iz ljubavi hahahahahaha
Wow kasni plata 7 dana, smanjite pretplatu p mozda b7du svi placali ali 7,50 za nesto sto se ne gleda je previse
Neka vam Forto uplati 4 miliona konvertibilnih maraka i od tih novaca, napravite aparat, okupite pravnike ili sta vec, da naplatite zaostali novac od rtrs i Ftv! Ne kukajte i pokrenite se malo sa mrtve tacke, zvana kukanje!
ja plaćam kablovsku telemach operateru 75 km ostalo me ne zanima zašto ste dozvolili kablovskim operaterima da vode ovakvu politiku, a da posebno plaćam BHRT ne pada mi napamet telemachu dovoljno platim a imam signal BHRT preko njih pa nek vam oni odvoje 3%
Prestanite da radite i neće biti neizvjesnosti.
Sad fino na bauštelu u njemačku ko i ostalo narod, dosta uhljebljivanja i trošenja naših para.
meni dan ako okasni ja ne radim
Drzavna televizija u ratu nije unistena, al zato su uspjeli nesposobni politicari u miru. Reformisati bhrt, srbe poslati kuci sve dok manji bh entitet ne izmiri dugovanja. Samo po dzepu udarati ko unistava drzavne institucije, pa vidjet cemo kako ce onda drugu pricu pricati.
Pa nije ni meni isplaćena.. šta ću sad?
BHRT nije u službi države. Privatizujte se paradite šta hoćete. Dosta je vašeg džabohljebarenja. Svojom uredničkom politikom ste postali potrebni nikome.
paraziti radite nesto
800 uhljeba reciklira program iz 2000-tih godina. Ne daj Bože otkupiti prava za neko takmičenje pa prenositi repku, i graditi nacionalnu svijest, što im i treba biti svrha. Jok, ono pokralo, pozapošljavalo, građanima šnjira račune uz račun za struju, a ne znaju naplatiti dug rstv i ostalim dužnicima