Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kleknite drotovi srami te se uniforme cuj policije moli, cega se bojite da sto kaze ovdje tip da ne ostanete bez sjedenja bolovanja korupcije i uhljupa od 220kg stomaka..sipa je koliko toliko pokazala a policija tuzilastva nula bodova, udri te po sirotinji ko sto i politicari i krimosi udaraju bolje ni ne znate, bruka
Bolje je dovesti MUNJU, pa da počisti sve to što se nataložilo. Čuješ li Sifete - on je i član DF-a od osnivanja, a i najsposobniji od svih predloženih. A i zna znanje!
Izvinite molim vas ali Nermin je do sada najbolji ministar u vladi KS.
doce neka pobjegulja iz DF na tu poziciju
cuj mole svasta
Eh moj Nermine zato si i izgubio na izborima. Da si palio Predsjednistvo i pricao o cunamijima kao Radoncic balije bi te do neba izdigle.
pusi racku balijama
ovo je veliki gospodin i nemojte tako govoriti protiv njega
MA STA SE SIKIRAJU DOLAZI KOKA KURTES.
pisanica, kafanska lola