Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jure bilić je njihov igrač od početka, i da ima imalo ljudskosti i sindikalnog u sebi sam bi se povukao i priznao poraz, a neee draga mu sindikalna fotelja i sindikalne pare, a ni hajro nije ništa bolji, njega je bojkotovao njegov sindikat ministarstva odbrane a ovamo je na čelu upravnog odbora, pa gdje to ima,
jure i hajro su prodali državne službenike i policiju za lični interes, od sindikata su napravili cirkus, a sve to debelo naplaćuju, hajro se obogatio na račun sindikata, sram ga bilo, a jure zaposli kćer pa se sad povija kako mu se naredi,
Toliko o policijskog slozi...svako gleda na problem iz svoje perspektive..ali ako će mo pošteno najteže je policijskim službenicima koji rade na terenu, sve ostalo je mala maca, mada svako radno mjesto nosi svoju odgovornost....
\"..su ništavni\",samo da ne pomisliš da smo nepismeni ..ne znam zašto traćim vrijeme na okranikus dibidus vrstu.
Parazitu..da li znaš šta znači odgovornost radnog mjesta..mislim da nemaš pojma..tvoji propusti u radu(ako radiš)..ništavni,jedan naš propust nas može koštati egzistencije..uključi mozak,u rikvercu ti je prijatelju.
E pa parazitiu pravi sam policajac..ako želiš da porazgovaramo o načinu prekoračenja pol. ovlaštenja nije problem..m.r.š u jazbinu iz koje tipkaš d.e.b.i.l.u.
@BiH Policajac, ne ka.ki bez veze. I ti presjediš 12h u kućici i čitaš novine pa onda odeš kući i odmaraš 24/48h. a imaš dodatak od 30%. Možeš li se sjetiti kad si zadnji put imao neki problem u vezi tvog posla. Sav ti se posao svodi na \"ne možeš tu parkirati\". Ovo pišem za ove \"parazite\" iz Direkcije što čuvaju ambasade i ostale institucije, a svaka čast pravim policajcima (Graničnoj i Sipa-i). Ti da si pravi policajac bio ostao bi u MUP-u raditi.
jure i jurica hahahahhahahah e teško nam kome smo dozvolili da nas zastupa i pregovara o našim platama i pravima
...ne radi tebi klima u glavi prijatelju..kažete ovlaštenja..dabogda ti dobio 30 % ovlaštenja a mrzno se na minus 20..ili pekao na plus 35...sve to bolinica pojede..kontaš.
ma ovo treba bataliti, najuriti i juru i juricu (hajru)
boli istina uzmi odvojene zivote od drzavnih sluzbenika koje policija nema
Bitno je da su izjednačili policajce sa ostalim budzetskim parazitima koji provedu dan igrajući pasijans(čast izuzecima)..pa ako dođe do belaja možda misle da ginemo za njih..smiješno..uistinu.
Tražili ste promjene i dobili ali po dzepu sramota za drzavu da im policija strajka
ne radi nam klima, skidam kapu policajcima aali onni imaju 30% na plaću po osnovu ovlaštenja, nije malo mora sepriznati
pa jeste li vi policija ili ne pokazite svoju snagu na takav nacin se vama krnji ugled koji u ovoj BiH mnogi zele
Jure hmm..Pa kako ga nije stid pogledati policajcima u oči..,osoba bez skrupula i ikakvih moralnih vrijednosti zarad vlastitih interesa.
kako može jure biti predsjednik sindikata kad nije ni član sindikata , a hajro je sindikat min.odbrane sa 650 članova sveo na svega nekoliko njemu bliskih ljudi