Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI BENEFICIRAN STAZ LJENCUGE JEDNE I KOJI STATUS SLUZBENOG LICA JESTE VI NORMALNI ZNATE LI VI STA ZNACI TO ,JESTE VI POLICIJA KOJA JE IZLOZENA NA PRVOJ CRTI BILO CEGA SAD PA SAD ZIVOT MU JE U OPASNOSTI S T I D I T E SE LJENCUGE JER MI UCIMO KUCI SA DJECOM I RODITELJIMA DATI BENEFICIRAN STAZ JELDE DA JE SMJESNO
protiv Strajka su samo Stranacki Botovi iz Trojke koji rade u Obrazovanju pogotovo ovi Nipovci
Strajk i Traziti povecanje Plata i Ostavku Naide Muminovic Hot najvece ublehe u Historiji Kantona Sarajevo !
Svaka čast učiteljima i učiteljicama nastavnicima i nastavnicima! Treba ih podržati u svakom smislu. Budimo realni, u današnjici ludih trendova i devijacija ljudi rade koliko mogu i zadnja su linija odbrane i očuvanja normalnih vrijednosti!
Hajde sad klix komentatori, placenici i ove i prosle vlasti, udrite po svojim uciteljima. Ocrnite ih sto vise, jer su vas pokusali nauciti i odgojiti.