Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja pozivam sve roditelje da svojoj djeci posvete vise vremena i paznje. Da svoju djecu vaspitaju i nauce postovanju i kulturi. Da obrate paznju na licno ponasanje, jer se djeca najvise ugledaju na svoje roditelje. Skolska je odgovornost djecu da uce o opstim oblastima, a roditeljska djecu da vaspitaju, da kada postanu odrasle osobe budu dobri i plemeniti ljudi, a ne divljaci i nasilnici u drustvu i na ulicama
Skinuli su mi komentar u kojem sam rekao da umjesto ovog sranja treba djecu da odvedu na pjesacki prelaz gdje su djevojke ubijene i da im objasne da zive u drzavi u kojoj se ne postuju ni pjesacki prelazi ni svjetslosna signalizacija. Prosto da klinci budu ekstra oprezni!
kakve veze ima vršnjačko nasilje sa ovim?
Ovakvu debilnu ideju je mogao samo Ibro Dedić, pljosko izmisliti. Jadan debil nastavnik RTO-a...
Lijepo, samo bolje bi bilo da djeci taj čas dodje "obrazovana" policija i održi predavanje o sigurnosti djece u saobraćaju! Ovim časovima solidarnosti i sl.,ništa se neće riješiti,a djeca će samo galamiti,skakati i gubiti vrijeme !!!
Cijenjeni pedagozi, ne stresirajte djecu, a navedene časove trebaju da imaju svakako.
Mislio sam na mjesto zlocina, jer ne radi se o obicnoj saobracajnoj nesreci.
Sve super zakone treba mjenjat
BOSNO DIZI SE ! U PONEDJELJAK SVI NA NOGE !
...umjesto sistemskih, expertskih rješenja mi nudimo postincidentne, neefikasne patetike...strogo forma, ništa suština.