Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armee, za tvoju informaciju nemam gdje otići jer je ovo moj grad, a po tvom vokabularu i prostakluku jasno mi je.... Žao mi je ali nisi u pravu, Javna ustanova ne zove se tako da bi svaki krkan ušao u nju! tu si se baš provalio a sa ostalim dijelom komentara slažem se! Pozdrav, I još nešto zapamti " nije bitno gdje živiš već kako živiš"
Ne bi me cudilo da ovaj nacelnik ima primanja i na nesposobnost za rad. Covjek nije sposoban za rad i treba i to izganjati da se i tu koja stoja cukne!
Sivro, bolan ...Šta ima stočar Memić sa plaćama ljudi u obrazovanju ? Ufuro se da kao građanin ima pravo da uđe u javnu ustanovu ...."to je ustanova građana Ilidže"! Izgubio čovjek stado pa haleta po Ilidži! Nije ti to jadan tramvaj i u tramvaj kad ulaziš traže ti kartu! U ovoj priči ne zna se ko je gori od vas dvojice! Užas.....
Eto Sivro je kriv za sve a svi ostali su ispravni.Samo tako,naprijed,dok vas drugi kradu vi ubijajte one koji vam na to ukazuju..Jedini Sivro nesto jos i kaze i skrene paznju dok drugi samo sute ali eto zanimljivo znaju kako se sta radi i u cemu Sivro grijesi...
Vidi se da si njegov/a igrac. Nemoj matereti o Sivri mi pricati, znam ga ko svoj dzep. Stranacki je podoban, to jest koja mu vlast vise ponudi tu i igra, seta na sve strane - licni interes. I jos nesto, taj sindikat koji on vodi je nenadlezan za obrazovanje u KS. Ilegalno se predstavlja! Mora da si u talu sa njim, dok tako hvalospjeve pricas. Nek skloni svoje prste od ove skole i svoje satelite i vidjet ces kako ce se problemi rijesiti. I nek on od svojih enormnih primanja da im platu.
Samo je gospodin Memic pogrijesio sto je nije nabio nogom u zuzicu,ali spicem cipele,bezobraznicu jednu! Ovo ozbiljno mislim!
je li se to tako u vasem selu rjesavalo?
Memić svoju energiju treba usmjeriti ka davanju ostavke! Nek mu općina obezbjedi stado ovaca i nek čuva, i vuk sit, a ovce na broju.
SDA-ovac Memic se prepucava a djeca ispastaju. Nije to uredu...