Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo? Providno, očekivano kao i sve u našoj politici. Samo se prenose vijesti protiv štrajka. Nigdje pravih informacija o razlozima, pritiscima... Samo prijetnje, huškanje, dezinformisanje..... Užas. I ne treba nam bolje.
Vrlo indikativno, samo objava vijesti protiv štrajka ovih dana, odnosno uglavnom ništa. Pametnom dosta. Dokaz svega od ranije, ignoooooore......odustaće. I prijetnje. A juče saglasnost za privatni univerzitet - medicinski fakultet, talovi i dealovi.....može. Javni univerzitet kao da ne postoji...
Ne mogu oni štrajkovati valja održati ispite jer treba izbaciti novih hiljadu dvije budućih "hrabrih političara sa kičmom" i "nezavisnih novinara" a tržište vapi za ovakvim kadrovima. I onda se nađe Besim Ppahić, Pejanović i ostala bratija da mnam kaže kako treba biti čovjek i hodati uspravno.
Ama ne shvatas sta ovaj kaze. Mogu oni dosutra strajkovati, ali ce onda biti studenti na kraju osteceni jer UNSA ce po planu poceti novu akademsku godinu. A sta ce biti sa ovima sto su drzali strajk i nisu studentima ispite drzali, to nikoga ne zanima i jedino ce studenti izvisiti tu.
Đe su mi ortaci Grebo i Spaha, sa štrajkova 68? Narod se ponadao u njihove priče! Djelo ?!?!