Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juru treba poslati u kiseljak pa tamo nek daje saopštenja,prodana duša fuj,fuj.,fuj
BIH po Dejtonu ima samo olaštenja za spoljne poslove , samo tri ministarstva i predjsedništvo , sve ostalo je izmišljeno i nema svrhe , prestanite fantazirati o nekoj BIH ,ona je zajednica REPUBLIKE I FEDERACIJE , sa 1 500 000 000 svake godine koliko posisaju ovi bespotrebni organi ,mogao bi svaki nezaposleni dobiti po minimalnu platu ili da se svake godine napravi po 5 hidroecntrala ,fabrika , prestanite maštati o NEKOJ BIH , nemati ni ljudi ni sredstava da to izdržite >50% stanovnika ne želi BIH dalje od DEJTONA . 3 ministarstva za spoljna pitanja ,ostalo sve entitetima REPUBLICI I FEDERACIJI ,
hhahaha , pa samo derete pare bezveze , svi na nivou BIH , bez potrebe , recimo naravno da mora postojati neko tijelo koje kordiniše aktivnosti , pa to trebaju biti neki zamijenici iz postojećih policija i gotova stvar , ti već primaju paltu ,a ovi de-bili samo parazišu koa imaju neku svrhu .