Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste primjetili da je Avaz samo jednom prije nekoliko dana nakritikovao lopova i SDA jurišnika direktora Dzemala Šabića i KAPAK :) što bi rekao Muzaferija u filmu “Ovo malo duše” . Ne smiju…
A bht i dalje insistira da 25% koje prikupi ftv dadnu rtrs-u. Ma i treba vas ugasiti. Cuj to, oni vama od 2017 ne uplacuju nista, a vi bi njima i dalje davali 25%. Vi bi postivali zakon, a rtrs ne ppstiva, zasto bi vi onda postivali? Podrska za ftv, treba vas otkantati.
inzinjeru. necega - NE LAŽI !
ja samo ne znam sta vise sipa ceka sa ulazom u ovu zgradu
Bravo, svađajte se između eto i tužakajte preko medija. Ovako cijela država (ne) funkcioniše, u svakoj ustanovi ili preduzeću, svakoj mahali, haustoru, konstantni konflikti, jer imamo previše pametnjakovića i svako samo svoja leđa čuva, na račun drugih. Pa se pitajmo što smo tu gdje jesmo.
U vremenu interneta žele da konstantnim ponavljanjem obmana izguraju svoj interes. Dakle, ko god vjeruje BHRT-u, fino ćete se uvjeriti da su lažovi i da je ovo sve igranka da preko BHT-a kojeg kontrolišu Čović i Dodik, od FTV-a naprave isto, ili da ga ugase. U tu svrhu ne prezaju ni da se u procesu ugasi i BHRT - jer Čović ima TVHB a Dodik RTRS, oba na budžetu.
Ako niste shvatili kako će se ugasiti FTV i BHT onda pogledajte račun za struju, BHRT je blokirao naplatu RTV takse u FBiH u pokušaju da "naplati dug" od FTV-a, kojeg u stvari nemaju (već "dug" o kojem pričaju je 25% prikupljene takse koju je FTV prestao plaćati RTRS-u, a BHT želi da nastavi sa tom praksom iako ovi ne daju ni feninga). S druge strane RTRS im ništa ne plaća niti to rade Čovićeve općine, ali Dodik, Čović i Forto tu nemaju problem.
kako to da se tv eresa uopšte nespominje a dužni 10x više?
Što je pripadnik ILIJAŠKOG BATALJONA vojske RS Šabić u narodu poznati kao četniks, postavio SDA botove da pljuju i lažu na državnu televiziju. Nećeš Šabiću- Mladićeva vojničino podijeliti državu ima nas što ćemo braniti BHRT. Živjela Bosna i Hercegovina! Živjela BHRT!
Kako god, opet je bolji sadrzaj na Ftv.
Ugasiti BHRT jer nikom nije potrebna, sasvim dovoljna su dva entitetska emitera. Mozgalica za muslimane: Možete li pronaći svoga oca, djeda, pradjeda na ovoj slici? https://bosnae.info/index.php/ratni-put-13-gorske-ss-divizije-handzar
Nije ni čudo što bhrt propada kad ni rukovodstvo, a ni sindikat, ne vide stvarni problem. Popunili ste pola bhrt-a kadrovima sa rtrs-a (doduše to je ispravno i po propisu), ali sto onda ne ganjate i prihode sa područja RSa, umjesto što samo nas .ebete