Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sindikalci cuvaju svoje pozicije, a ne radnicke. Kakva podfska.
U ovoj lijepoj nam zemlji, na žalost onih koji danas žive dobro u istoj, sirotinja i radnici će početi također dobro odnosno normalno živjeti kada se udruži fukara Repulike Srpske sa fukarom Federacije. Tek tada će moći napraviti ono što žele, što je normalno! DO TADA GLADUJTE GLUPI GLUPANI (zajedno samnom)
I oni su vama slicnu podrsku dali. Pokazalo se da i G-đa Mišić i G-din Bajramović su nesposobni da naprave nešto konkretno na entitetskom nivou,a o državnom da i ne govorimo.
Sa i bez vase podrske, isto im se sprema
ja necu slat telegram,al vas podrzavam iz kreveta :)))))))))))))
Skup vam je telegram...posaljite poruku...preko vajbera :-D
ahhah... jake podrške u pm. trebali ste im razglednicu poslati.
ne znaju u fbih cirilicu treba neko taj telegram prvo da prevedu,da ne bi doslo do nesporazuma
Srbi muslimanske vjere iz 23%... blizi se 9. Januar... bacite vase turske zastave u smece. Slavite snama oslobodjene BiH od Poturica. A ostalim Balijama preporucujem da kupuju APARATE da ne bi imali srcne probleme kao zlocinac i koljac djece, staraca i zene Naser Oric. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA! https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/980882_951492638272541_2518532023066066384_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9
@ReciMiTvojeTurskoIme Eventualnog čitaoca molim da tekst osobe pod ovom šifrom ne uzima za ozbiljno te da ne nadje nikakve reakcije jer se radi o osobi, čija sam komšinica, dakle znam da je momak bolestan sa psihičkim tegobama. I roditelji ali ponekad i policija sa njim imaju probleme, smjeste ga u bolnicu, nakon par mjeseci bude mu bolje ali čime prestane uzimati terapiju stanje se pogorrša. Inače nije zlonamjeran međutim ostalo je bez majke i oca (saobraćajna nesreća) i vrlo teško živi
@Muni Dakle on nema roditelje ali živi kod nekih ljudi koji su se sažaliki te ga prihvatili i on ih smatra svojim roditeljima, ali pokajali su se jer velike probleme imaju sa istim.
Urgentna vijest imamo tekst telegrama: sa vama smo Stop, samo nastavite Stop, i mi cemo nekad Stop, al ko nas j.... Stop
...PROLETERI SVIH ZEMALJA ŠĆUĆURITE SE !!!
Hahahahhahahahhahahhah. Pa đe ti je bila podrška VLASTITIM RADNICIMA KAD JE TREBALO UKINUT RADNIČKA PRAVA U FEDERACIJI ??? Od njih dobivaš 3500 KM mjesečno i ti i CIJELI ODBOR SINDIKATA, kćerka ti zapsolena u kabinetu premijera, pomoćnik NOSI LISTER ODIJELO i neće na demonstracije da ga zgužva ! MArš u pizdu materinu i ti i srpski radnici ! ILI ORGANIZUJTE SINDIKAT NA NIVOU BIH ILI SE GONITE U PIZDU MATERINU ! Prije ili kasnije !