Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li doDick-a gdje? Da ovo nije njegova donacija?!
*** jabuke, dajte hljeba..
ja ciganluka majko moja, neko željan krušaka i jabuka njihovih. pa kako ih nije sramota više...
komunistička ciganska posla
Ma mojne mi iz šupljeg u prazno... Dakle, u Bugojnu je SDP u koaliciji sa HDZ-om i to ni manje ni više sa gospođom Gretom Kuna (ona je izmislila termin "kruške" i "jabuke" u bh. obrazovanju) koja se kune u sistem KRUŠKE-JABUKE i SDP je istu gospođu predložio i izabrao za predsjedavajuću Općinskog vijeća Bugojno, kojim evo i danas predsjedava... DAMIRE DOĐI U BUGOJNO I DIJELI KRUŠKE I JABUKE... i mi imamo "dvije škole pod jednim krovom".
STOP podjelama i onima koji ih iniciraju, drago mi je da je pravda pobijedila i da se jos jednom pokazalo da je SDP veliki protivnik svakog vida razdora medju ljudima u BiH.
napušena maco nemoj da tripujes :D
Svaka cast SDP-u, vidi se kome je stvarno stalo i koinski raduje ukidanju diskriminacije u školstvu na području Općina Stolac i Prozor. Ostalima to nije ni palo na pamet sigurno.
Nametanje neprirodnih podjela i nepoštivanje zakona i pravosudnih institucija nastavlja biti politikom snaga koje insistiraju na rušenju i trodijelnoj podjeli bosanskohercegovačkog društva u svim aspektima njegovog pluralnog postojanja. Takve politike i takve snage će uvijek imati snažne protivnike u SDP-u koji ustrajno promoviše mogućnost i historijsku praksu opstajanja raznolikog društva unutar jednog, zajedničkog, bosanskohercehovačkog državnog okvira. Sta reci drugo nego jedno veliko bravo za ljude iz SDP-a
Uvijek drago lice Damir Masic !
"Ovom simboličnom akcijom SDP želi još jednom pokazati da ja raznolikost bogatstvo, a nikako skup nespojivih sadržaja i da se stvari koje se žele pokazati nemogućim zapravo jako dobro slažu u kombinaciji jedna s drugom svaka cast za SDP...
Super akcija, samo da nisu smrdljivi političari u pitanju
divi ovog damira debila dijeli jabuke fola ccc