Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
simbol Sarajeva??? Dobro nije neka pekara
Treba od prljave kuroslavne paščadi koja su ga i gađača naplatit odštetu...............
... RELEJ je uništen tokom OPSADE i granatiranja SARAJEVA, od strane srpskih ETNOCENTRISTA.
Pa kod nas NEDZAK KOLDZO je nacelnik od rata i nista nije uradio, svaka cast EFENDICU iz NOVOG GRADA koji je za kratko vrijeme uradio dosta posla , a ovaj nas kreten je pravio dvoranu pored ZELJINOG stadiona 10 godina da bi je otvorio pred prosle izbore, pred svake izbore asvaltira koji metar, a posle izbora ga nigdje nema... ovo je simbol ove opcine i moza bude nesta uradjeno pred sledece izbore.
Pa zar (SDA) nije mogla da iskamci od Agresora srbocetnika novac i da ovo obnovi, zna se ko je to rusio s'brda ,svima je poznato.!
Upakovali ga Christo i negova draga Jeanne-Claude, baš kao i Reichstag u Berlinu. Haos.
Kod nas sve naki simboli...te bolnica,te reley,te jos nakih simbola...hocel se ikad krenut dalje od simbola...
@lik5 udarale su i po mojoj kuci na Vratniku pa nije simbol...iako je citava srusena...ali nisam mislio na to...nego sve neki simboli ko da trebamo zivjeti u istoriji...onda najbolje da se hranimo Ikarom...ikar je simbol ribe ratne...
Ovo je sve po onom sistemu-drži vodu dok majstori odu. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Simboli Sarajeva propadaju, iz dana u dan. Svjedočimo.
focanska posla