Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAZITE BOSNOHERCEGOVCI!!!! sad ce francuska poslat jednog generala da bude ambasador u bosni i hercegovini, sjetie se francuskih generala...nesto OPAKO i OPASNO se priprema bosni i hercegovini!!! nebi trebali pod HITNO svi parioti poliicari pristat da jedna general francuske bude ambasador u bosni i hercegovini, znaci da se priprema OPET RAT I AGRESIJA NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM!
Ovaj je islamski kurton.i.sta i on ništa dobro ne može misliti krstašima.
kako njegovo saucesce. fundamentalist samo misli JEDAN STO SE KRSTI MANJE... marsh djukelo podla
Ti \"dk\", pi.cko cet.nicka, gdje ces viceih terorista od vas srba!!!!!!
Harise radi nesto korisno lesinaru bolje da ste nas obavijestili o tome kako su donijeli neki zakon s Harisom mi ne mozemo do Ilidze
Mislim da im ne treba sucut od islamskih fasista poput Silajdzica i druzine .
Poljska mnogo lakse podnosi gubitak nakon ovog saucesca.
Zalosno! Pridruzujem se saucescu.....
Pridruzujem se saucescu. Rest in Peace
Je..bem francuzima sve po spisku !!!
Sarajevo-x je nasa nada, Ovdje svaki dan neko strada, Dolazimo da se svadjamo i bijemo, Da jedni druge ismijavamo, Mi smo ponosne patriote i nacionalisti, Jedino ovdje smijemo dolaziti, U realnosti smo zadnji sljam, Sutimo jer nas je ljudi blam, Niko nas ne slusa, Krijemo se iza nasih ekrana, Od toga nam raste \"banana\", Nas ego pumpamo ovdje, Jer ko ima dovoljno testisa reci to drugdje? Sirimo nasu pjesmu bezrazlozne mrznje prema ljudima, Da bi nasi mladji isli nasim koracima, Ego mi je nesto danas tanak, Zato draga braco i sestre, Upropastimo nasim komentarima jos jedan clanak!
Eh, da hoće ovako i lepi Hare da završi BiH4EVER
pridruzujem se saucescu.velika tragedija.
pazite!!! HARISE, hoce bivseg francuskog generala da stave ko ambasadora francuske u bosni i hercegovini, crno se pise bosni hercegovini, taj general ima samo 56 godina i do juce je bio po svim tajnim sluzbama, zamka se priprema bosni i hercegovin, harise, zeljko, zlatko i svi patrioti bosnohercegovci ne dozvolite da vam opet francuski general unisti drzavu u korist srbije i genocidne tvorevine, nije za dzabe bio niminiran prije par dana jedan genocidas ko koordinator policije u bosni hercegovini, sve je ovo povezano!!! ne slozite se sa tom nominacijom vec da na mjestu ambasadora francuske, dodje jedan pravi dipolomata!!!! HITNO REAGOVAT NE CEKAT EVO OVAJ FRANCUSKI GENERAL CE BIT GNIJEZDO ORGANIZACIJE SVIH MOGUCIH PODVALA BOSNI I HERCEGOVINI!!!