Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbo vas vaš dizajn.... vas jbo...
Dzentlmen,bio i osto,svi ostali mogu da mu pljunu pod pendzer.
Džentlmen možda, no lopinaš bjelosvjetskih razmjera definitivno. Daleko mu kuća bila.
Lij lepo te i cuti i vidjeti!Gospodin a najveci plus su ti ovi minusi koji daju ovi vec na klixu dobro poznati Bosno mrzci!!!
uhh nemoj dalje svega ti , dobro se zna šta si ti lobir`o , bolje rečeno " za šta "
ovaj mi drazi nego on bake,sta je on uradio za BIH,kad nemas nekog dati cuva ledja,dobro je ista opstalo..
E jest bila Amerika zainteresovana. Lobirao si ti za sebe
"Ja sam musliman i ne mrzim katedrale i crkve. To zaista vidim kao plus za ovu državu. Znate kako je fizici, plus i minus daju energiju. Tu potrebnu energiju nam daje i pluralizam ove države", kazao je. ----------------- "doktore" i strani spjunski placenice kako si uvjek bio i ostao,....zato plus i minus vazda idu odvojeno,..a kad ih spojis dobijes KURSLUS tj KRATKI SPOJ...
a sto se tice EMBARGA,...nije bio uopste,....Embago je proglasen samo da bi Zapad uspio da podigne cijenu za oruzije koju je i bi svakako davao muslimanima,.. a za lovu koju su velikodusno slale i Saudijska Arabija i Karat i Iran i Turska Pa ako bi ovi kriminalci sa Zapada prodavali pusku za 500 maraka primjera radi a saudijci placali,..proglasenjem embarga puska bi skocila na 2500 i vise. Prestanite da lazete prvo sebe
Tesko krvlju placena, gosp. Silajdzicu... Najveci diplomata koga je BiH ikada imala. U najtezim danima. Sto se ostalog tice _ za mene je uvijek bilo ogromno pitanje, ne z a s t o, vec k a k o su Srbi mogli uciniti takvu stetu dojucerasnjim komsijama, radnim kolegama,...i vlastitoj domovini?! Kojeg srca, i savjesti?! Ne zaboravimo - jos jedno ponavljanje 90-ih u buducnosti moglo bi odvesti Bosanske Muslimane u nestanak na ovim ( ionako vec skucenim) prostorima.
sjecam se kako je lobirao.....u maju 1992 u un silajzic kaze...help....srbi su pobili 300 000 bosnjacke djece i sliovali 500 000 bosnjackih djevojcica.....ni to nije bilo dovoljno pa je alija morao poslati milijarde arapskih dolara.....
Svakako se slomiše,da vrate stre provjeren igrače...ja ga ne volim,niti cijenim,sudjelovao je podijeli....najbolje ga je opisao rođeni otac,Kjamil efendija....strai provjereni kadar za specijalne zadatke....Đe ti je anorexičarka Selma?A državu bi da vodiš,pa prvo treba da je stvoriš,a ne da je rasturiš....
Ma daj ne seri babe ti mrtvog. Zar ti nisu Švabe i Austrougari pomogli da razvale bilo kakav dogovor za miran razlaz drzava u Yugi.
DOBRI BOŠNJAK HOĆE DA PRUŽI PRILIKU DA SE ZARADI ZA ŽENE IZ REPUBLIKE SRPSKE PLATA JE 200KM RADI SE SVAKI DRUGI DAN MALO MI OČISTIŠ POBRIŠEŠ PRAŠINU, POMETEŠ NEŠTO PORADIŠ BIĆE I REPETE KAKO KAD NEKAD KEKSA DOBIJEŠ DA PONESEŠ DJECI UGLAVNOM S CEKERIMA KUĆI IZ FEDERACIJE IZ ALIJNOG SARAJEVA. SVE ĆE BRKATE BABE BIT LJUBOMORNE NA TEBE. NARAVNO MOŽEŠ I KČERKU POVEST NAPUNIĆU JOJ KREDITA KUPIT MALO ŠMINKE PA DA JE TARLAHAMO NA DANDARI :)
Evropa je homofobna i u suštini ne voli muslimane
https://www.youtube.com/watch?v=oiyRaWK1Ifw Ovako razmisljaju normalni ljudi koji hoce da rade i normalno zive, inace moj drug :)
Gospodine Korpuse, tek sto sam krenuo da gledam, nije prosao ni prvi minut, a vec najmanje 3 puta spomenut Dodik. Mozda gresim, ali smatram da to, kao i sam naziv dovoljno ukazuje o kakvom razmiljanju je rec.
tvoji drugovi su politicki mrtvaci..nema da predju cenzus na narednim izborima..vi bosnje kao i obicno birate gubitnike kao i uvek kroz istoriju..prihvatite realnost i okrenite se buducnosti jer cemo morati da saradjujemo i kad RS postane nezavisna drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo doktore Silajdžiću!
bitno je da ste se nahapali u akciji skupljanja logistike,a sve drugo je manje vazno!
a evo onog sto je obecao na izborima ukinuti Republiku Srpsku. Dodik ga je pojeo. da nema silajdzica institucije srpske bile bi slabije. u neku ruku on je jedan od tvoraca Srpske, pored ratka, radovana i alije. hvala ti harise od nas srba.