Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Abdel Aziz je istakao spremnost Mauritanije da podrži kandidaturu Bosne i Hercegovine za nestalno članstvo u Vijeću sigurnosti, te izrazio dobrodošlicu bh. privrednicima da učestvuju u izgradnji turističkih i drugih privrednik kapaciteta Mauritanije.\" Jest Haris naso ko ce lobirati za BiH, a i ovi od kog ce iskat para.
uzmi procitaj sta cobane jedan, mozda naucis sta je mevlud
nema prevoda balijska posla...
JE LI MAURITANIJA U AFRICI KAO I BOSNA I HERCEGOVINA???? I STA MU OVO ZNACI \"GODISNJICA MEVLUDA\" HOCE LI MI NEKO PREVESTI OVAJ TEKST NA SRPSKI ILI HRVATSKI JEZIK???
Kakva je korist za BiH od tog puta u Mauritaniju? Rekao bih nikakva korist je samo za H.S.
Ma nek je samo sekularno SIlajdzicu misu pokvareni. Koliko lica krijes papak?