Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kada su mu zatvorili vrata EU i američki političari, Čmaris se sastaje samo s talibanima.
Uopste mi nije jasno zasto pratite gdje politicari idu i izvjestavate.Ovde Kanadi pojma nemamo gdje ko ide, i sta radi.Rade svoj posao i sute, nema politike.Samo na glupom Balkanu pretrpavate sirote gradjanine politickim informacijama. ednom rijecju, manipulisete sa njima.Zalosno.
ZASTO NEMA OVIH VISE POSJETA.TAKVA SMO DRZAVA DA MI MORAMO ICI I MOLIT ZA ULAGANJA ,SAMO NAS PROBLEM JE KADA MI IDEMO U NEKU POSJETU PONASAMO SE KAO DA JE CIO SVIJET NAS, NPR;POSJETA BIZNISMENA I BHKOMORE U MALEZIJI, VAZNO JE IMA LI GJE FINIH ZENA A AKO SE STA SKLOPI SKLOPI POSLA. MAO VISE PROFESIONALIZMA I BIT CE ULAGANJA
za abdulaha Abdulah, tako ti Gadafija i Hareta sjasi. Ako Here napravi pare u Libiji pa makar i za svoj privatni posao svaka mu cast - ali nista od toga vidi se po prvim vjestima. Tihi otisao u Libiju i Energoinvestu donio 160 miliona posla, Bosnalijeku otvorio libijsko trziste... Hajde Hare uradi makar priblizno u lovi pa da te svi ponovno volimo!
sto ste ljubomorni na harisa libo ga racku zavrce covjek milione i milione na konto glupe bosanske mase ebiga kakva nacija takve vodje sami smo mi krivci za situaciju u kojoj se nalazimo nije nam kriv ni haris,ni dodik,ni nikio dozvolili smo sve ovo ovako ce biti dok se bagra nepobije dakle samo drzavni udar i to javno bas kao caushesku
Silajdžić je uvijek bio prvi u nas Bošnjaka, dok je Alija tresao guzicu pred pravoslavcima i katolicima u BiH, Silajdžić je uvijek bio dosljedan 60%-procentnom stanovništvu u BiH: Zapad nas mrzi jer zbog tradicije i vjre imamo veze sa Turskom a tako i sa ostalim islamskim svijetom, Rusi nas mrze jer smo mi zapravo pravi evropljani i ne damo poturčenim pravoslavcima da im ostvaruju interese ovdje, a islamski svijet nas mrzi jer smo mi zapravo evropljani ali smo im jedini tunel za bilo kakav uticaj...jednom rječju: SILJADŽIĆ JE SVIJESTAN DA BOŠNJACI IMAJU NAJBOLJU POZICIJU OD SVIH Bosanaca u BiH (pravoslavaca, katolika) iako nas godinama raseljavaju, preimenuju na popisima u jugi i bla, bla...a još pametnija je: KAD TE SVI MRZE ZNAJ DA SI U PRAVU I DA HOĆEŠ POŠTENO...dokazano kako u kafani tako i u politici:)
LOKI NE LAJ KUCKO MOJA MALA
Hoće živjet u unitarnoj, cjelovitoj, nedjeljivoj, suverenoj, muslimanskoj državi . Pa je otiš\'o kupit kuću u Libiji. Savjetujem i ostalim njegovim podanicima da naprave isto.
Il ti ga je zavukao u prolazu, vidi se da si opsjednut njima :)
jeli se sastao sa gadafijem ili se k\'o sa Bajdenom samo rukovao u prolazu?
nekad stvarno dobro radi...ali to je jos vrlo malo sta bi se moglo uradit ! Zasto imamo nprj. tako losu ekonomsku suradnju sa Kuvajtom, Emiratima, Irakom... ?
Otisla maca da vidi kako mu privatni poslovi idu u Libiji. Nema to veze sa BiH i nasim boljitkom.