Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebem li ti admine dijete i tebi i onom supku uredniku koji te zaposlio takog musavog i lojavog. ne blokiraj mi komentare picko sugava
@ssss Pokusaj objasniti zasto bi Haris trebao da se prikljuci Kradzicu,pa da se malo smijem tvojim pokusajma, bolje reci da te malo ismijavam ili sto stari kaze da malo cirkusim s tobom.
OVAJ PUT SE SLAZEM SA SILAJDZICEM..ON NE TREBA DA SE PRIKLJUCI \"PRUDSKOJ TROJKI\" ON TREBA DA SE PRIKLJUCI RADOVANU KARADZICU U HAG..TAMO MU JE MJESTO, JER SU NJIH DVIJICA ZAJEDNO POCELI \"BIZINIS\" U BIH, PA JE RED DA ZAJEDNO I ZAVRSE...
i ja sam tako govorio pipo prije godina i godina ali vjeruj mi nema nafake od toga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesili ti licno spreman za rova???????????????????? kompromis do groba!!!!!!!!!!!!!!!i nema druge jarane..objektiva do groba!!!!!!!!!
Pametno i logicno Harise,prvo USTAV pa prudski sporazum,prvo narod Bosne i Hercegovine pa entiteti! Dobra inicijativa da sve demokratske stranke budu ukljucene u ovim vaznim i kljucnim pregovorima koji su kljucni u svakom pogledu za buducnost nase drzave. Nema napretka za drzavu ako sve energije zajedno ne rade u korist drzave i unutarnje poliike zemlje i naroda.Inicijativa je dobronamjerna samo kad je u korist prosperiteta i demokratije jedne drzave.Sto vise budete ujedinjeni u odbrani i unaprijedjenju buducnosti nase drzave olaksat cete sami sebi ove vazne odluke u zdravom odnosu i postovanju jedni drugima! ZAJEDNO NAPRIJED i NE DAJTE SVOJE! BOSNA4EVER!
ovo me podsjeca na sekspirovo biti ili ne biti n akraju ako si marginalan ko te .ebe man.P.S. DAO SAM GLAS TEBI ZADNJI PUTA
Kako mislis mi da spavamo ako se ne prikljucis?
\"On je naveo da je zbunjen ponašanjem međunarodne zajednice jer je pitanje državne imovine stavljeno ispred ustavne reforme.\" to je srz prevare, kao i vec usvojeni brcki amandman prije ustava \"u vlasnistvu entiteta.\".. sta reci nego, dobro jutro harise !!!!!!!
koji ces se ti ku¤ac prikljucivat, gdje fod se prisaltas sve krene naopako.
@fakat @tihiću šipu racku...!!!
ne moras. ja i mile cemo to sami.
Ono mislim fakat me zabole i za njega i za prud. On je odavno malo puko
Fakat se Silajdzic nece prikljuciti trojki... Fakat mozda vise voli cetvorku...