Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hare vam je pomrsio velikosrpske apetite. Hare je isposlovao medunarodno priznanje BiH. Hare je preko CNN-a, BBC-a i ostalih svjetskih TV-a razotkrio vase velikosrpske planove i predstavio vas u pravom svijetlu, kao genocidan narod, kao rusitelje, kao prljave usmrdene civilizacijske otpade. Hare vam je natovario Nato i Ameriku na leda. Pa vas je Nato bombardovao. Hare ce vam ukinuti genocidno-fasisticku republiku svinjsku, pa ce onda Hare u muzej kao covijek koji je razbucao veliko srpske ideje.
Pazi Siljo eto Mickey-a
Silajdžić se gubi pomalo.... Svejedno, uvijek može naći posao kod nas u RS, npr. kao ŽIVI POKRETNI SPOMENIK tj. jedini živući potpisnik Dejtonskog sporazuma kojim je priznata Republika Srpska! :DD Haris je hodajući muzej! :))) Otac Republike Srpske: Dr. Haris Silajdžić!!! (gromoglasan aplauz)
ko o cemu haris o energetici koja ce nam kao pomoci da izadjemo iz ekonomske krize - mozda ali ne sada vec tek za 10 godina obicni ljudi mogu ocekivati dobit, a hare i njegova kompanija odmah cim prodaju koncesije, a mi cemo ovim likovima koji kupe koncesije od hare&Co placati debelo struju. zvijeli