Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kad se ovaj misteriozni susret desio, posto sam ga ja danas (srijeda) vidio poslije 12 u Sarajevu...mozda juce (utorak). Ili je i ovo bomba da ispadne da on nesta radi...
Stvarno se ne vidi ovde ko je turcin i ko je bosnjak. Cudo bas su isti!
vidi ovih vlaha sto pisu komentare u vama ima turske krvi jer ste turska kopilad popusite harisu bice vam lakse
Zena mu izlevatila onu turkinju sto joj nosi mlijeko svako jutro, zakoni u Turskoj su mnogo stroziji, obaveze se moraju placati...dirty Hary.
Silajdzic: \"Ej brate gdje si ti meni, nisam te vidio od posljednje one sheme za onu robu preko granice i to znaso ono?\" Gül: \"Ma cuti nemoj pred kamerama o tome !\" Silajdzic: \"Ma sto slobodno opusti se ja ovdje vazim za patriotu i mogu da prodam narodu svaku pricu, jer puse sve\" Gül: \"Ma dobro smao ne bi da pravimo galamu brate!\" Silajdzic: \"Ej ako mozes poslije na konferenciji za novinare spomeni i onaj Auto put WC, jer to nagovorim sve s kojima ppricam da ono kazu par lijepih rijeci. Znas ono nesto kao \"Turska je zainteresovana da ulaze bla. bla, bla...\" i to tako nesto\" Gül: \"Ma nema frke Hari, nista ne brini\"
Vidi brace sto se vesele :D
KOJI JE OD OVE DVOJICE VAS?????
j.e.b.o. mu on m.a.t.e.r