Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako i Turska se vraca u dijelove gdje je Bosnjacki narod u vecini. Ko me se to ne dopada , siroko im polje nek nadju sebi mjesta u hrvatsko srpskim krajevima. Velicina teritorije ne mora ni biti vazna , ali mir u srcu i zivot sa ljudima koji su ti prijatelji jeste vazan.
eh super, vidim da smo se razumili gdje stoje oni a gdje ja i ti.
ma da, a lagumdzijin sin sigurno nema za hljeba, jelde? i sta je sa sinovima Alije Behmena koji godinama zive u inostranstvu? Koga briga za to, hajd\'mo sad opet \"dole Semiha\"
Ja, a Silajdzicev sin vec godinama zivi u Turskoj. On nemora da konobarise po kafanama da zaradi za hljeba i da se bolji hoceli mozda dobit metak od balavaca. gluho bilo...uf !
Ne kaze nista jer je Komsic na moru vec 10 dana. Tipicni predstavnik radnicke klase, kao uostalom svi SDP-ovci.
I šta kaže Komšić za ovu mapu puta ka EU i za ukidanje viza ?