Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@miko lave znam dobro brate al ima mnogo drzava koje je ovaj vampir osiromasio i pokrao sto je vlasnik ove firme.Privatizacije su u modi zadnjih godina a konstatuje se da je to velika greska,,jer pare koje ce zaradit privatnik odlete u raju bankarskih mafijasa... Treba sve moguce radit da investitori dodju u nasu zemlju jer napretka nema bez toga.Ali bez masivnih privatizacija jer to je slabljenje drzave. BOSNA4EVER!
Sjećaš li se Pipo brate ko je gamad doveo u Zenicu?
@miko lave gdje god je proso Arcelor Mittal bila su sranja,to je tacno. BOSNA4EVER!
Ja se samo bojim da neće ponoviti još jedan Arcelor Mittal
@pipo popisam ti se u usta zvaljava, to svojoj bratiji cetnickoj serendaj
I Slovenija ce investirat u Srbiji al nikak u Bosni i Hercegovini?!a Bosanci ce kupovat autobuse iz srbije,jadno jadno! Naprijed Harise i kucaj na sva moguca vrata investitora! http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=39241 BOSNA4EVER!
Koliko ja znam haris je uspio da osteti (pokrade) ljude na MOTOKULTIVATORIMA koji su bili kao neka \"donacija\"(Citaj: sadaka) zamisljeni siromasnim srebrenicanima(cini mi se) da bi lakse zivjeli....pa sta bi onda uradio sa ovim \"milionskim ulaganjima\", nesmijem ni zamisliti, na kraju krajeva, SBiH se RASPADA, gotovo svi se \"razbjezali\" u \"maticne\" stranke iz kojih su se i pridruzili haretu, a samo radi stolice i pozicije!!!
Dal znate da su srbi ti koji ce da proizvode halal hranu za arapske zemlje?Hej a dje su nasi ekonomisti da i oni propoziraju investitorima takve investicije i biznis sa arapskim zemljama,samo naprijed Harise i ekonomisti,ko sto napisah srbi ljube supcic svaki dan arapskim investitorima. BOSNA4EVER!
To Harise legendo !!!! mi njima nasu lijepu pitku vodu besplatno naravno , a oni nama naftu zauzvrat!! pitaj nista te nekosta mozda upali
Moli Hare za malo dzabane
ulaganje arapskih zemalja u BiH znaci samo produljenje statusa crne rupe europe.,,uredu da oni nas toliko vole i cijene ali svi znamo da im mi to vracamo i trostruko a to ce biti vidljivo prije ili kasnije..
vrijeme je da se okrene ulaganju i saradivanju. Samo naprijed gledajte i ne okrecite se stalno nazad i ne gubite snage na religiozne i nacionalne gluposti,kad si gladan isto krci u stomaku , nacionalnost a ni religija ne pita.Samo ni sejk nije glup , on pazi dobro sa kojim ljudima on sklapa poslove i on trazi sigurnost i poslovno povjerenje, izajednicka religija nije dovoljna, .....zasto sejk vecinu investicija i kapitala ima u svici ?...... a ne u bosni ......kamo srece...
@ pipo i nonickname nema te pojma. ovo je suplja koja se svake godine ponavlja...bolje bez komentara !
ovi arapi se satrashe ulagajuci u bosnu :) da je sve kako treba, niko ne bi ni trebao ulagati
@Pipo , odlicno. Svaka pomoc je dobrodosla.