Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glavni i odgovorni za vecinu vasih nedaca je upravo lik sa slike. ko fol narodni dusebriznik a sebe i familiju obezbjedio za sljedecih 20 generacija. budale nek mu i dalje vjeruju, ja nikad nisam i necu. uostalom njegov potpis stoji pored alijinog na dejstonskom sporazumu.
A zar nije Tihić bio u Beogradu i sredio stvar? Do kada će ovi Haretovi uzimati Tihićeve zasluge da ih prepišu svom dragom Haretu i činiti nepravdu prema našem najboljem političaru?????!!!!
Mah Hare se sjeti stititi gradjane BIH pred izbore. Da nije bilo izbora on bi ostao u zatvoru. Pa bi mu isao u oktobru pred izbore u posjetu. Harise ti si kriv za ovo, ovo je tvoj posao koji ocigledno ne radis kako treba.
Haris je najbolji bh. politicar. Predsjednik koji se jedini bori za bh. narod. Svaka cast doktore.
Ej Hari Hari radio si uvjek prave stvari. A ima nas koi smo sasavi pa ne svatamo. Haris LEGANDO ostani uvijek takav,pismeni i razumni te podrzavaju i to je dosta. ZIVIJO HARE.
da nisi ti trazio ne bi ga pustili hahahahahahaha
Stovani \"englez\" ja sam samo upozorila koliko hare magare iskoristava svoj vlastiti narod a kome ces se ti zahvaljivati je samo do tebe. PS: Za stanje u ovoj zemlji poslije rata ne mozes krivicu traziti u susjedima vec u vlastitoj zemlji.
@tovar a za sta cemo se zahvaliti Srbiji? za genocid i sadasnje poslijedice?
Tovar hare prodaje vam suplju 20 godina a vi mu ko zadnji papci jos vjerujete. Za nefunkcioniranje drzave zahvalite samo njemu.
Sta ce pozdravljati ovaj lik, pa on je kriv sto ih hapse! Ne sjedim ja u Predsjednistvu, nego on!
Nema prijatelja BiH dok je god nacionalistickih stranaka na vlasti.
Haris, istinski prijatelj Bosne i Hercegovine !
Bio si u pravu Hare legendo .... Posrbice mogu nam sisati
neka prica ko sta hoce ali od svih politicara jedina svijetla tacka za BiH je gospodin-doktor Haris Silajdzic.
P.a.pa.k ne kaze se nasimpu se nego nasipu se. A dobro ti stoji. :)