Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam utisak da se ovaj jado silajdžić drogira.
sta ovde ovaj trabunja, kakvi medjudrzavni sprazumi, ko je o tome ikad i govorio i pomenuo medjudrzavne sklopljene sporazume, kad su se ovi povlacili, sad bas koji datum je bio, drzava bih je bila stara par dana!!! Ali ako je priznata kao drzava, i za nju vaze medjunarodni sporazumi, valjda. sporazume su potpisali oni, njihovo politicko rukovodstvo, bilo da su lokalni ili nedjudrzavni, ili medjunarodni, svejedno, ali nema rupe, kao u svemiru, kad je otvorena sezona lova na neke. ovo je isto medijska i izborna glupost doticnog, time i dobijaju izbore, i on i komsic. vi ste se pozdravili sa zdravim razumom, palite narod koji pojma nema o pravnim zavrzlamama.
Vlasi! FUJJJJ!!!
V...L...A...Š...K...A K...O.....P.....I....L......A......D S....D....P.....ovci
Uh, vidi sto se cybercet.nici bore protiv hareta;-) nesta im smeta. A kad je prica o sulji i SDA....ma tisina na forumu
@onako...zaboravio si za ono smrdlija do Tokija hahahaaaaili ko nokia
bravo Hare -care .......nauci smrdonje kulturi i istini ..oni sami sebe lazu i ne stide se ....@ana bas te niko ne kara pa nemas drugog posla osim da pises gluposti .smrdlija uredjena drzava a gdje vam je Kosovo ..vala ste sredjeni u pi...ma...
Harise legendo... Nek ti dragi Alah podari dugo zdravlje i da nam ako bogda ostanes jos dugo u politici, jer te Bosna i Hercegovina treba. I tebe i druge poput profesora Ejuba Ganica...
Ovo je nas balkanski mentalitet, koji k.... otvorena pisma, nek se to rijesava u politickom krugu, postedite nas sitnu raju tih besmislenih informacija, samo nam silujete pamet.
Trebao je staviti u kovertu 100000 Eur, to je samo djelić koliko je dato za Ganica. Valjd je Ilija nizi cin nazalost. Pa za njega može i pismo.
koji je ovaj mahalaš izdajnik to je neizrecivo. sad glumi pred izbore patriotu poslije izbora - potpisuj podjelu državne imovine, kao policiju što su bratski šta sve zemlja trpi
Najbolje bi bilo da se nadje par Vikicevaca, kidnapuju Tadica i razmije ga za Jurisica. Ukoliko koji od Vikicevaca prilikom kidnapovanja zaplati, treba tuziti Srbiju. Usput mozda pokusati zauzeti zgradu srpske vlade, ili vec gdje se kote. Ako nista, onda makar baciti koju kasikaru medju narod, samo radi eto. A onda se, pozivajuci se na ovaj sporazumom zbog kojem je Jurisic optuzen, mirno povuci iz Beograda. Meni ovo ne lici na legalnu akciju, ali izgleda da Srbija misli da je to u redu (sudeci po Dobrovoljackoj i ovoj koloni u Tuzli). Nema koristi pisati Srbiji, njima i njihovom sudu se citav svijet smije. Treba ici pravo u Strazbur. A Srbiji bi bolje bilo da pozuri sa vracanjem Jurisica, da se vise ne brukaju u svijetu.
Pod uradio za BiH je li mislis ne to sto je: Republiku srpsku prihvatio kao ustavnu kategoriju i legalizovao je u Daytonu i tako unistio Ustav RBiH koji je bio jedini garant cjelovitosti zemlje, sto je u ratu svu uzu i siru porodicu izmjestio van BiH i tako dokazao svoj patriotizam, sto su u njegovo vrijeme kao Premijera vlade milijarde koje su dolazile za pomoc narodu nestale, sto je svojom retorikom ujedinio RS kada je bila podjeljenana dva djela, sto je kada je medjunarodna zajednica Policiji RS nabacila omcu oko vrata pristao na nakaradnu reformu u dogovoru sa Dodikom (ono kad su zajednicki saopstili da Policija RS ostaje) i sprijecio nestanak te policije, sto je rasprodo firme godinama stvarane i osiromasio Bosnjake (npr. zeljezaru Zenica za 1 KM nekim Indijcima koji nam sada truju rijeke), sto postavlja najnesposobnije kadrove u kljucne institucije po kriteriju podobnosti da nas unazadjuju.... itd itd itd Ako na ovo mislis onda ok neka pobjedi opet nastavnik Arpaskog jezika !!!
Jedini covjek koji se bori za BiH. Harise uz tebe smo! Kada Tihic, Radoncic i Izetbegovic budu uradili ono sto si ti za BiH onda mogu nesto da pricaj. Samo naprijed Predsjednice!!!
Ej moj Harise....Izgubio si moj glas za predsjednika. Samo koristis tudju muku