'Bacanje prašine u oči javnosti'
0
Silajdžić odbio Tihićev poziv na sastanak lidera
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na zalost slinajdjicu, nisi nista bolji od tihica. Vrijeme je da vas dvojica napustite scenu. Bosnjaci trebaju vodju a ne babe koje kukaju i zale se na sve i svasta. Kako nas narod kaze, kilavom k.ur.cu i dlake smetaju
DR.Silajdzic je svima ukazivao na opasnosti koje vrebaju BiH al svi su ga napadali..i sada kada se pokazalo da je sve to tacno opet narodu ne valja.Nije on Svemoguci da sam promijeni ustav,al da drugi mu nogu nisu podmetali,vec suradjivali, sigurno bi imali puno manjih problema nego sto ih sad imamo.Treba slusati suplju pricu tihica i ciniti korak po korak al prema provaliji...Dr.Silajdzic se bori za cjelovitu BiH i sve koji zive u njoj.On je jedino kriv sto nije prihvatio dodikov metod demokratije: Dogovorit cemo se kako ja kazem! Bolje je ne prisustvovati sastanku nego biti tu a unaprijed znati da nece biti nikakvog dogovora-vec samo sjelo i meza na racun naroda!
KOJI TI JE VRAG HARISE? TI I TVOJA STRANKA STE POSLIJE SLJEDEĆIH IZBORA POLITIČKI MRTAVI
KEVARE CEPAM SVIM SRB.!!!!!!!!!!!PICK.VAM MATER.EVO VAM KURA!!!!!!!I SVA SRBADIJA NEK SE KURE NASIPAAAAA PUUUU KEVARE VAM SRPSKEEE!!!!!!!!!!
Hare je ovdje potpuno u pravu !
Gofno jedno carsijsko!
Cestitam Gosp.Harize. Vi ste politicar broj jedan na Balkanu pa i sire drugi vam nisu ni do koljena,nastavi tako slijedeci izbori su tvoji jer trebas preuzeti vlast u svoje ruke imamo puno izdajnika jedan od njih je Tihic koji ovim sastankom spasava Dodika za koga su spremljene sankcije od PIKA - Tihic radi na razbijanju BiH u sadejstvu srpskih zlocinaca za tvrdnju postoje argumenti neznam sta ceka SDA zasto ga ne istjera i posalje pred sud casti te kazniti mrcinu. Napred Hare vi ste ziva istorija BiH a i sudjena budcnost jer imate potencijal svjetskog diplomate koi radi na multietnicnosti BiH sa istim pravima svih naroda. (Hare)! \"Nedaj nama pa nekide glava\"
Tihomira su srbi podmetnuli umjesto Alije kako bi stabilizirao RS, ali Silajdjic je jos jedna dilajla samo druge vrste. Problem sa Silajdjicem je u slijedecem: apsolutno nema ideja, znanja kuda dalje. dakle izbor je izmedju: Tihomira: kojii se zalaze za 4 entiteta i 24% teritorije za Bosnjake Silajdjica: koji je za status Quo Ipak bolje i status kvo nego kapitulacija. Mozda neke buduce generacije prevladaju neznanje i slabosti koje su naslijedili iz kasnog socijalizma kao sto su nerad i korupcija. Ali posto Seric odgaja nove generacije, tesko da moze doci bolje vrijeme.
Da nije HARISA ja bi se odrekao Bosne. Sa Harisom i Ostalim koji vode zemlju pravim putem ZIVJELA BOSNA.
Silajdzic je najtragicnija licnost bosanske politicke scene Ne mogu shvatiti da ima ozbiljnih ljudi koji podrzavaju ovakvu propalicu i intelektualno smetlje (sifra: univerzitet u pristini)
CESTITAMO HARETU. Nije tihicevo da VAS Gsp. Haris poziva on nema nikakve veze sa politikom. VI Gsp.Haris ste jedini lider koji moze da vodi zemlju. Vi ste jedina osoba koja je na pravom putu, zato vas mrze. Isplivace se. Gospodine Haris sakupi snagu i ostani pri svome, mnogi je uz Vas. Ostali koji vas mrze oni su neuracunljive osobe. Lijepe pozdrave HARETU ZIVIJO.
papak pa papak! da bog sacuva!
U izjavi za \"Dnevni Avaz\", Sara Ladford (Sarah Ludford), zastupnica u Parlamentu EU iz Velike Britanije, kazala je da Srbija nije trebala lobirati protiv izvještaja Evropskog parlamenta (EP) koji ima za cilj ubrzati priključenje BiH i Albanije odluci o ukidanju viza. Dodala je da nije bio cilj izvještaja Tanje Fajon da se uspori Srbija već da se jednostavno predvidi mogućnost da se odluka za BiH i Albaniju, kada ispune uvjete, može brže donijeti, te da se pokušalo taj proces nekako držati u jednom toku, iako se sada pokazalo da to pravno nije moguće i da će se za BiH i Albaniju morati pokrenuti nova procedura - zaključila je Ladford. U istoj izjavi, potvrdila je da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH, pokazavši e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie).---- Harise o OVOME OBAVEZNO!BIH4EVER!
Haris je nesposoban politicar.
PODRSKA Harise ma PODRSKA od svih pravih PATRIOTA!NEMA pregovaranja dok se genocidna tvorevina,entitetska fasisticka glasanja ne ukinu,i NE RASPODIJELIT drzavnu imovinu za NIKAKVU cijenu,ucjenu,pritisak,PODVALU! Samo naprijed DOK ne pokazes zube neprijatelju nece te ni cijenit ni postovat! DOSTA su nas UNISTAVALI vec skoro dvadeset godina zans dobro KO je sta radio,klao i podrzv\'o krvolocne ubice Bosnjaka Muslimana! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!