Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOOOOO LLLEEEEEEGGGGGGEEENNNNNDDDDOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Gospodin Ganic nije ratni zlocinac...Ratni zlocinci su Radovan Karadzic-Dabic, Ratko Mladic, Slobodan Milosevic...Sta je? Amnezija?
Evo jedinstvene i prave prilike da ;on; sa svojom sposobnoshcu i ugledom izbavi ratnog zlochinca\"Ejuba Ganica\"iz privremenog zatvora,gdje je zadrzan na nekoliko sati!!!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"za novoga predesedavajuceg u BiH!!!
Uroš oženio Momčilovu sestru. Bila svadba i poslije svadbe po srpskom običaju hoće kum da proba mladu, Radojku. Da ne vide Momčilo i Uroš uvede kum Mihajlica mladu u sobu kad u to uleti baba Stevana i poče vikati. Probudi se djed Rajko i vrisnu jako...Uroš uze pušku da ubije kuma Mihajlicu ali baba Stevana i djed Rajko ne dadoše, povuče baba Stevana mrkvu, povuče mlada Uroševu mrkvu dok je Uroš vukao i djeda Rajka i babu Stevanu držeći se drugom rukom za kuma Mihajlicu.......Skontaše da nije bila mrkva nego zaostala granata, proizvodnja Berlin 1932. BOOM!
Oženio se DZEKO Japankom i otisao živjeti u Japan. Poslije nekog vremena ode mu Haso u posjetu. Sjedose da divane i Haso pita: - Bolan, DZEKO, kako se vas dvoje razumijete? - Mimikom, brate - odgovori DZEKO. Uto ulazi mlada, vadi dojku i pokazuje je Muji... DZEKO skoci, ode u drugu sobu, zaskoči ženinu majku, a kad zavrsi uze kantu vode i prolije vodu po zeni. Haso ga zbunjen upita: - Bolan, DZEKO, sto to uradi? - Pa, ona mi je rekla : \"Idi kupi mlijeko\", a ja njoj: \"Jebem ti mater, zar ne vidiš da pada kiša!
Mi srbi da smo sami birali nebi bolje izabrali. Dobili smo REPUBLIKU SRPSKU dok su hare i alija vedrili i oblacili na prostorima koji su se nekad zvali Bosna i Hercegovina [kakvo lijepo ime]. Sada se nadam da cemo dobiti nezavisnu DRZAVU REPUBLIKU SRPSKU. Hare svi srbi su uz tebe.
@MARKO..nije valjda da si ovo zaozbiljno napisao : \"Bez obzira na danasnju zvanicnu istoriografiju, muslimani mada blago vecinski narod u Sarajevu nisu bili ti koji su igrali \"prvu violinu\". Uvijek su bili manje obrazovaniji i vise primitivniji nego Srbi i Hrvati\". Jadan ne bio odakle ti ovo? Procitaj ovo jos jednom,popij casu vode i dodji sebi! Da se ne raspravljamo,obrazovani, primitivni, ovakvi onakvi ali sretni sto se njihov grad konacno ocistio od onih koji ga nikada nisu voljeli.Grad ociscen od kancera i grad koji je prezivio sve metastaze iako su \"doktori\" imali druge prognoze. Sarajevo po prvi put u svojoj historiji dise punim plucima. Sarajevo ima dobre festivale pocevsi od Sarajevo Film festivala, Jazz Festivala...Sarejevo ima Danisa Tanovica, Sarajevo ima Jasmilu Zbanic, Sarajevo ima opet dobru muzicku scenu...Ja shvatam bol bivsih Sarajlija ali oni su sami krivi za to, oni ili njihovi roditelji koji su bili krivo obavjesteni da ce \"sve\" trajati par sedmica.
Imal\' ovdje ko normalan ili da nije iskompleksiran.
Budala pun portal.
Onaj ko se potpisao sa KOMENT je dao jednu istinitu ali i bolnu sliku grada u kojem smo zivjeli. Pa nije se bez razloga do kraja 60-tih godina musliman morao opredjeliti da li je Hrvat ili Srbin. Bez obzira na danasnju zvanicnu istoriografiju, muslimani mada blago vecinski narod u Sarajevu nisu bili ti koji su igrali \"prvu violinu\". Uvijek su bili manje obrazovaniji i vise primitivniji nego Srbi i Hrvati. Sarajevo jeste bilo srpski grad kojem su oni dali svoj pecat. Uzmite danasnji govor ili jezik kako ga zovu muslimani - dize se do range zvanicnog jezika, nesto sto se u nase vrijeme zvalo \"jalijaski\". Na Ekonomskom fakultetu su profesori izbacivali sa ispita studente koji su govorili jezikom jalijasa. A dans tako govore i novinari na televiziji. Boze moj... primitivizam, neskolovanost i zaostalost. Sarajevo se \"poseljacilo\". Istiini za volju, isti je slucaj i sa ostalim sredinama u bivsoj Jugoslaviji (Beograd, Zagreb, ali i manji centri). Sve zajedno jad i tuga.
Srbi Srbi...dok se ja ovdje patim sa Seseljovom nakapanom mokracom vi se forumate ovdje. Seselj ima problema sa prostatom tako da od njega nema srece sto se tice vrele mokrace. Dok je moj Momo bio u blizini iza resetaka imao sam svako jutro toplu vrelu pisacu sa okusom Zabrdja uz dorucak a sad....Samo da znate da se patim dok vi.......
Pozeljan srpski decak za zabavu u manastiru Guzovaca! Vauistinu
EVO NAJNOVIJA VIJEST PRILKOM POSJETE CERICA ZOO VRTU UPITALI SU GA NOVINARI STA MISLI O SLUCAJU GANIC I REAKCIJI BOSNJAKA EFENDIJA SE ZAMISLIO I ZAGLEDAO U KAVEZ SA MAJMUNIMA I RECE KAD POGLEDAM NJIH A POGLEDAM NAS KODA NAS JE ISTA MAJKA RODILA KO RODJENA BRACA RECE MUDRO EFENDIJA I OGULI BANANU
SVI SMO MI CACO I ABU HAMZO!!!!!!!!!!!! NEDAJ SE GANICI LEGENDO!!!!!!! AK TREBA I FASIST BIT SAMO PROTIV SRBA ISTINA-PRAVDA-BOZE PRAVDE
Pročitaj ponovo,možda ti bude jasnije Jeli ti to nešto imaš protiv sarajevskih Džamija.Za tvoju infprmaciju da ponovim nekoliko činjenica U Sarajevu,u tom istom Sarajevu o kojem pišeš sve najgore,su za vrijeme rata sve pravoslavne crkve ostale na svom mjestu a recimo u Banjaluci su sve džamije porušene do temelja,ko je to radio,pa građani tih gradova. Građani Sarajeva su po tom pitanju položili ispit i pokazali su ko su i šta su a građani Banjaluke su isto pokazali ko su i šta su kada su sve Džamije rušili. Zbog onih koji porušiše sve Džamije,u BiH će se One SVE obnoviti i još dosta novih sagraditi pa nek i budu prazne na nekim mjestima,samo neka opominju one koji su ih rušili da je ovo Bosna i da to više NIKADA neće moći raditi,NIKADA.