Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARE DAJ IM SVIMA KARE,A AKO IM NEVALJA NEK POTRAZE MAGARE I LATE SE KARE JER NEZNAJU STA CE DALJE,CARE SAMO PARE. 5 do 5 SIPU GA LOMA MAMU TI NAENDRETALASKU !!!!!!
Nego administracija stavi neku vijest o SDA, narod se taman zaleti pljuvati po njima, a administracija skloni clanak? HOCEMO CLANKE O SDA I TIHICU! NEKA VIDE KAKO SU \"POPULARNI\"!
Ovako Tihica treba uhapsiti, a Hareta opet izabrati, sto ne znaci i njegovu stranku.
fali ti jos jedno c. jeste vas zagovornike velikosrpske ideje unazadio 10 godina i zbog toga ga i mrzite.
Bas me interesuje kada ce Hare prestati glumiti patriotu i kada ce se Tihicu pridruziti u otvorenoj izdaji. Sjecamo se kako je u vezi sa reformom policije Hare bio otovreni izdajnik, a Tihic mu se tek na kraju pridruzio. Sada su samo promjenjene uloge.
Haris Silajdžić je kreten koji nas je unazadio za desetak godina. Kome je više ovaj fosil zanimljiv. Harise, kretenčino.
ma nisi ni ti ni drugi srbi nas problem. danas samo mozete da pljujete po svenu bosnjackom preko interneta. izmedju 92-95 ste pucali po svemu sto je bosnjacko. vi ste danas jedino problem sami sebi i nikom drugom
kada bi problem bh zatocenika ili ,,dijaspore\'\' - ,,bilo moje mrznjo\'\' - naspram bilo koga - ukljucujuci i ,,genocidnog\'\' Dodika ili pak ,,mirotvorca\'\' Silajdzica - jaz među LJUDIMA nebi postojao, bez obzira na ime, porijeklo, religiju, naciju, sexualnu ili bilo koju ,,drustveno\'\' neprihvatljivu orijentaciju.
ja te pitam zasto mrzis bosnjack dijaspor vise od samih bosnjaka a ti pricas o krajisniku i baustelcima.
prilog zadnjem komentaru - nasi ,,bosnjaci\'\' su sretni sto rade kao najamni radnici - ginuci na hrvatskim, slovenackim, crnogorskim i građevinama ex yu i drugih ekonomski razvijenih i pravno uređenih zemalja i strepe od straha da ne izgube posao.
Na VASU srecu i na nasu nesrecu - Silajdzic je na VASOJ strani - jer da nije tako vase silne pare nebi cuvale ,,socijalni\'\' mir (u kontejnerima) - jer vi (mozda) ne znate da su prije price o recesiji sa spiskova zavoda za zaposljavanje izbrisane desetine hiljada kandidata - i ne znate da i oni koji su ,,zaposleni\'\' - rade kao irgeti ili najamni radnici ginuci po građevinama - a ostatak zaposlenih u federalnom parlamentu usvojenom zakonu o drzavi federaciji - 10% kvalitetne radne snage izdrzava onih 90% koji su dobili posao uglavnom od tzv. privatizacijom opljackane drzavne imovine.
kontinuitet sa - www.bosnjaci.net 1. Haris Silajdzic 1993.godine na sjednici Predsjednistva RBiH kaze:\" Dogovorio sam sa Krajisnikom, konačno je sazrelo vrijeme da napravimo muslimansku BiH.\" 2. Ratne 1994 godine Alija Izetbegovic kaze:\"Boricemo se dok ne oslobodimo sve opstine sa vecinskim bosnjacko-muslimanskim stanovnistvom po popisu iz 1991.\" _________________ Pozdrav upucen - NAMA u BiH - iz vasih drzava EU, jer pobogusi VAMA u Americi, Australiji, Swici, Swedskoj, Norveskoj, Austriji, Danskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Engleskoj, etc. - dakle vama - tamo treba SLOBODA u BiH - uz VAŠ - ,,bosnjacki\'\' pozdrav - uvijek nam saljete poruku ,,mira\'\' (citat): ,,Nama ne treba MIR, nama treba SLOBODA.\'\' ps.Pasusi pod tackama 1. i 2. su VASI stavovi.
golda meier ce te tuziti na onom svijetu sto joj krades citate. zasto bi ti voljela da bosnjacka dijaspora zaboravi bosnu, mozes li nam to objasniti.
@5do5, ja stvarno ne znam ali je tebe ne kontam ni na bosanskom, a kamoli na nekom drugom. Zelis ispasti pametan i smijesan, a ispadas glup? Zreo za foruma SA-X. Hajde tamo lizi guze zoomu i mircerki.
kad bi se moji otkacili od bh drzave svima bi svanulo. @dijaspora bh jezici podrazumijeva sve maternje jezike.