U povodu 18. godišnjice
0
Silajdžić čestitao Dan Armije RBiH
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetite se za godišnjicu i zlčina kojih ste počinili nad starcima, ženama, djecom u Grabovici, Trusini, Doljanima, Uzdolu, Križančevu selu, Bugojnu,.........itd. To rade samo velike vojske.
Heh, Prljavi Hari jos uvijek gaji iluzije o jednistvenoj drzavi. E Hari, Hari, sta nam ovo rade bolan?
Kada će neko ovu budaletinu maknuti sa scene, da takvu smrdljivu pogan više niko ne gleda. Pa više etike imaju pederski sado-mazo pornići u vrijeme crtanih filmova, nego njegova pojava bilo gdje.
TI HARE MOZES KOMANDOVATI SAMO TOM VOJSKOM KOJOJ SI CESTITAO PRAZNIK...
Hajte vlasi sad pljujte i psujte drugo i neznate ovce nekulturne i neškolovane
To mu je isto kao da slavi dan Al Kaide, dan trećeg rajha, Adolfa Hitlera, i ostale gamadi. To što oni drže takvog kretena na nekom državnom položaju, sramota je Federacije (izvinjavam se Hrvatima u Federaciji). Jebale ga sve bosanske terorističke brigade.
@binasr Jedinstvena Armija i svi se dobro slazu, a ratovali.. a dzaba sve to kad si ti zadojeni nacionalisticki idot, medjutim vazno je da spavas na ovom portalu tako i treba, obrazuj se
pa hajde j.ebi svinjo zadojena, vlasi su najhrabtiji na internetu hehehe dzukelo
A jel to ova jedinstvena armija?
@+ J,ebem i ja tebi dje,te od 300grama majku ti genocidnu poderem
milijardu ugovorenog posla za nase firme po svijetu,30mil za autoput,izgradnja SCC (vrijednost 180 mil ),traktore za povratnike... i da,nemojte stavljati stranci za BiH na teret ekonomsku krizu u BiH...to sve uputite SDA...jer da su glasali tada za elektroenergetski projekat,ne bi imli krizu i proteste,jer bi bilo love u budzetu... aBd,na izborima pobjedjuje SBiH,pa da se dokaze kako se vodi drzava
moja malenkost se pridruzuje i j,ebem vam balysko pleme i sjeme za vjeke vjekova!Amen!
Ti si ih izdao varalice, ti si potpisao Dayton i onda lozio ljude, gdje je ono 100% BiH kako te nije stid, propadas i ti i tvoja stranka. Sta ste uradili za 4 godine osim sto ste opljackali narod.
HARE TENKOVE TREBAJU, PUNO STOTINA TENKOVA, ONDA JE SVE OSTALO DRUGA PRICA. TENKOVE HARE!