Generalna skupština UN-a
0
Silajdžić: "BiH će biti odbranjena"
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi samo kakve govore on drzi po UN-u,pa su onda srbi krivi sto ne zele da zive sa muslimanima u BiH.
naziva nas agresorima a hoce da zivi sa nama u istoj drzavi,zamisli tog bezobrazluka,yebbem li ti mammiccu lojavu
Sad ce crvena banda reci da je ova generalna skupština UN-a napravljena u predizbornu svrhu kako bi Hare pobijedio? Ono, Dodik kaze mi trpimo BiH, a crveni kazu, to je izborna fora?
Hvala Bogu pa imamo ovakvog predsjednika koji u NY dostojno predstavlja BIH. Pa nece nas valjda predstavljati ljudi s sumnjivom prosloscu, koji nisu drzavljani BiH, ili babini sinovi, koji nemaju pojma s engleskim jezikom, a kamoli s politikom. Zato Harise samo naprijed!
srbe na vrbe
Haris jednom kaze Miloseviceva ideja i plan su pobjedjeni i politicki i vojno bla bla bla bla ........ sada govori kako ce BiH biti odbranjena :):) ........ nikako covjek da uskladi misljenje i zauzme jasan stav ......
Silajdzic brani Bosnu evo vec 20-god,a ona sve manja i manja.Mjasto BiH se razvila R.S.,a uskoro ce poceti da se razvija i H-B,a ti Silajdzicu pjevaj po Njujorku borbene,a kada se vratis sviraces uz k.u.r.a.c kao sto si i dosad svirao.
svaka čast sarajevo,pravi komentar! Ispravka-Na veličinu fukara uvijek pljuje. Naprijed dr Silajdžiću.
Za Harisa sam i ja. Na veličina fukara uvijek pljuje. Naprijed Harise!
Bogami i ja sam za Hareta. Komunjare su valjale svakom samo Beogradu najvise.
Postujem sve narode na prostoru BIH. Dosadasnji lideri za prosle 4 god. i nisu mogli lako napraviti bas toliko nesto bolje, kako? Pa tako kad se vidi koliko je smo tih stranki svi su vukli sebi da bi uspjeli biti prvi u narodu. Ja opet ako mogu reci zbog neki najsigurni je Haris. Vidim da su mnogi uz SDP. Pobogu dokle sa tom strankom. Nemate poima kako to izgleda sa strane. Ja sam i mnogi oko mene za Harisa. On je ipak najsposobni sa iskustvom i mnogi stranci ga znaju i postuju. Ali ima svak svoj ukus pa izvoli golube sivi, i vidjece se ko bez koga nemoze da zivi. Zivjeli u sreci.
ZNAJU SRBI ODAKLE PRIJETI NAJVECA OPASNOST. ZATO, DOK JE DR. HARISA SILAJDZICA I ZELJKA KOMSICA BICE I BIH!!!
Harise dokazao si da jedino ti mozes voditi ovo zemlju. Ja i moja porodica smo uz tebe i imas nase glasove.
NAKON OVAKVIH NEUSAGLASENIH ISTUPA CLANOVA PREDSJEDNISTVA DEFINITIVNNO OSTAJE PREDSJEDNISTVO OD TRI CLANA. HVALA HARE!!!
RECI IM U BRK HARE!!! Nestace ce dunjaluka,ali Bosne nece !!!!