Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Federaciji BiH u prošloj godini ukradeno je 1100 automobila. Zanimljivo je da su u istom razdoblju u RS-u ukradena “svega” 172 automobila...Automobili se najviše kradu u Sarajevskom kantonu gdje je, prema navodima FUP- a, u prošloj godini otuđeno 728 vozila" I sad se postavlja pitanje o cemu ova "gospoda" prica ?! U Sarajevu ukradeno 728 automobila a u cijelom RS-u 172 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
sta ces ukrasti u republici smrdskoj kad samo voze traktore koje su im hrvati donirali u Oluji
@mehooinzinjer upravo tako, kupovna moc ne dozvoljava nov automobil, ali polovnjak, Toma Vinkovic klasa :D
Ako je zadovoljavajuce da svaki dan pjesak bude pregazen ...ili konzum ili kladionica opljackana aferim za standarde, mozda Africke
Stanje je vrlo dobro..al za lopove, a narodu što Bog da.
moraju baciti koju šuplju pred ovim predstavnicima :)
Kako god ovi i politicari kazu javno u realnosti je uvijek suprotno!!!!!! Stoka
nabijem te na k
statistika se uvijek moze stimati tako da je stanje zadovoljavajuce.............a statistika je stara kurva
fuj gadost
Heh, dajte ljudi, nije 1.april. Sta se zezate sa nama...
ahahhahha
sta kazu na ovo ona masa n.n. u nepoznatom pravcu
Zadovoljavajuće kao i u Kantonu Sarajevo, gdje se svaki dan neugodno iznenadimo na pomen broja ukradenih automobila dnevno, gdje ljudi nakon izvršenja krivičnog djela bivaju puštani na slobodu u nove pohode, gdje se na izvršenje kazne čeka nekoliko godina, gdje državni službenici ofirno kradu novac iz blagajne institucije gdje su zaposleni, gdje je svaki dan na nečiju kuću bačena bomba, gdje balavci od 16 godina slobodno nosaju utoke, gdje nema straha od policije. Baš je onako "zadovoljavajuće"
jel zadovoljavajuće i kad je korupcija u pitanju, i pljačka države.....i to je vjerovatno na istom nivou ko zadnjih 20-tak godina...
Zadovoljavajuce je vama jer ste zasticeni ko bijeli medvjed
Zbog? Zbog da jedeš govna