Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monteno je osoba koja je svojoj zemlji, Bosni i Hercegovini prije dvadesetak godina okrenula leđa kao što to čini ne mali broj naših ,,imena,, kada od Bosne i Hercegovine dobiju sve a kada su najpotrebniji zemlji odlaze u Hrvatsku i Srbiju i tamo se nastanjuju. Čak se sjećam i poneke Kemine poružne riječi vezane za Bosnu. Dakle ako prijatelj prijatelju u nevolji okrene leđa onda više nema prijatreljstva. Ako je neko svojoj zemlji okrenuo leđa ja ga Hrvatskog ili Srpskog ili.......pojma nemam kako se one osjećao ali Bosanski umjetni (ZA MENE) on odavno nije.
Anonimci grabe svaku priliku da se pojave u javnosti....Popustite malo, najjače žali za njim onaj ko od žala i ne želi u javnost
o pokojniku sve najbolje