Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od smrdoguzaca koji su uvijek brizno bdili nad svojim svinjogojskim identitetom (i kojima nikada ni u snu nije padalo na pamet da djeci daju muslimanska imena), Bosnjaci su se masovno odricali svog (muslimanskog) identiteta, a sve u korist harmonicnog suzivota s komsijama, tako da do 1992 nisu ni znali ko su tj sve dotle dok ih smrdoguzci na to nisu podsjetili i zbog toga poklali. Pod kakvom su “multietnickom” anestezijom Bosnjaci bili, a mnogi su jos uvijek, govori primjer ABDULAHA Sidrana koji je nedavno ovako kaze: Shvatio sam da imam vrat onda kad su me počeli daviti. Osvijestio sam svoj bošnjački, muslimanski identitet tek onda kad je počeo rat - kaže siroti Sidran.
Dayton, koji su ucijenjeni Bosnjaci "dogovorili" sa svojim komsijama-svinjogojcima rezultira u sve vecu inferiornost Bosnjaka i u nestanak drzave BIH. Stoga, moja akutna poruka Bosnjacima, ma kol´ko pesimisticki zvucala, glasi: Bosnjo, prestani se vise lazno nadati, nego "prodaj kravicu pa kupi puskicu"!
Iftare li večeras u Gazi :)))))
Ako nista drugo, onda bar PLJUNUTI c.etnika-smrdoguzca u prolazu je nesto sto bi morala biti svakodnevna i trajna obaveza svakog Bosnjaka, a ne miletisavati se s njima i piti kafu kao da se nista nije desilo.
Po mojoj procjeni najteze je biti covjek bilo gdje u BiH
Baš tako, jer ako ne pripadaš ova 3 konstitutivna naroda nemaš pravo ni da živiš
tacno, isto kao sto je i lako biti srbin u banjaluci a malo teze u sarajevu...
Najoštrije što se može treba djelovati protiv ove terorističke bande i poslati ih u nazadni dio Federacije.
Niti su u pravu ovi roditelji, niti su u pravu Sidran i Latić, niti su pravu Ministar prosvjete i Vlada RS... I jedni i drugi su akteri jedne prljave političke igre. Istina je negdje između, na pola puta između Sarajeva i Banje Luke.