Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedinstvena BiH je umrla onog dana kad je vjera ušla u armiju ...jedini pravi put jedinstvena građanska država al mi smo to uništili , baš mi bosanski muslimani pod vodstvom debila A.I. ....danas se ta priča nastavlja ..što više vjere , radikalnog islama u BiH i među bošnjacima ..sve će bit dalja..jedinstvena Bosna i Hercegovina !
kako si smijesan
sasvim si u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Hoće li iko od ovih guzonja doći na sahranu ovom čovjeku.? Trezorski princ je u posjeti od sponzora u Istanbulu, jebiga Šiber njemu ništa ne znači isto ko što mu ni babi nije što je i dokazao smjenom. Baš me sad zanima hoće li biti isti broj ljudi na sahrani ko što je bilo Alijinom psu rata Caci krimosu.
Alija grske pravio bakir nastavio
Najvise mi zao sto se ide na raznorazna otvaranja kojekakvih mostova po Turskoj, a bh. delegacija nije mogla pojaviti se na sahrane ove ljudine.
razni siberi halilovici i divjaci multikultietnicarski estradni generali bez ikakvog vojnog u spjeha zive na slavi poginuli borava i sehida a a na grbaci naroda i ove drzave malo im penzija od 2500 maraka nego jos i osnivaju sranke da uhljebe djecu i poltrone koji ih okruzuju ajeli ijedan od njih ikada digo glas za dobrobit demobilisani boraca koji su krvavili za ovaj narod idrzava nije nikada a vi ih dizete u nebesa
Siberova najpoznatija bitka je bila ,koja? Dta su to jedinice pod njegovom komandom osvojile ,oslobodile? Jeli on na sosnobu tena i par multietnicara koje je sklonio u svom kabinetu postao general po kojoj bitci je Sefer Halilovic poznat ,pravi bosnjacki i bosanski heroji su decenijam vec po zemljom i niko ih ne spomi jea ove kancelarijske i generali
Није човјек као Хрват хтио да се бори на хрватској страни, ни као официр ЈНА на српској, изабрао армију бих да се бори за мултиетничност и изборио се за скоро па једнонационално сарајево... Искористили га у рату као доказ мултиетничности армије сад му и сахрану користе као доказ мултиетничности босне... Неки га зову издајник, а ја бих прије јадник... Хероји су они који су згулили, спасли главе својој породици и нису окренули цијев ни на кога... Све друго, несрећници или злотвори...
Vrlo dobro sve receno. Poznavajuci ga pomalo od 1986. godine stekao sam utisak da je sposobnoscu, intelektom i ljudskoscu jednostavno bio prerastao sredine u kojima je radio i zivio. Bio je Bosanac i gospodin covjek.
Pod hitnom postupku dati pokojnom generalu ulicu u centru grada! Dok su mnogi okretali leđa našoj borbi, bježali u inostranstvo ili se pak opredjelivali za raznorazne velikodržavne projekte koji su u svojoj srži bili zločinački, general Šiber je među prvima stao u odbranu ovog grada i zemlje.
Jebam vam jedinstvenu Bosnu....nikad al zapamtite nikad jedinstvena Bosna...zasto klix ne objavi video iz tramvaja Sarajevu da vide ljude kako zive katolici i pravoslavci u multinacionalnom Sarajev https://www.youtube.com/watch?v=I25UxcdDUJ0
kmeci ustaso kmeci :))))
@Mujo_Veličanstveni mujaga evo ga https://www.youtube.com/watch?v=EMe_kMnng_Q
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jos komsic da otegne, i nema vise tzv. hrvata u sarajvu.
...odustala je ona od njega.
R.I.P. Generale...
njegov zivot je bio vrijedan zivljenja, otisao je a nije!! nek se pamti, jer njegovo je ime u temeljima Bosne i Hercegovine.
a jakih temelja u pm
@skywalker5 da ih nemere niko iscupat a pokusavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vjecni pokoj generalu