Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEZNAM STO SU NAVALILI DA HAPSE TOG KARADZICA NJEMU VECE OSUDE NEMA NEGO STO JE SAD A SAD SE VIDI NJGOV KUKAVICLUK JER JUNAK STA RADI STOJI IZA TOGA A KUKAVICA BJEZI.KARADZIC JE SVE RADIO PIJAN I POD NAZOROM TATE MU MILOSEVICA SAD KAD SE OTRIJEZNIO ON NE BJEZI KAKO KAZE NJEGOVA SUPRUGA U SAHTE,ON U SAHTAMA I NE BI SMIJO VEC PO BRDA KAO SAR PLANINAC STO MU I DOLIKUJE.
Cuo sam i ja da je raso bio ranjen, pa neznam jeli tacno? jebo ja njima mater,ako je moro umrijet moj brat,nek i oni svi crknu.
Ma ko mu jebe mater nek dodje sam pa nek ih fata ! P.S. Momak nabavi novo im (Jap de Hup)
Radovan Karadzic je mrtav... Umro je u bolnici u Foci u ponedeljak u 5 sati i 32 min od posledica ranjavanja prilikom pokusaja da izvrsi samoubistvo.. SFOR i Medjunarodna Zajednica znaju za ovo ali im nije jos uvjek u interesu da se ovo objavi... Takodje su sa ovim upoznati i neki visoki drzavni celnici... IGRA SE ISTA IGRA KOJA SE IGRALA I SA ALIJOM IZETBEGOVICEM KOJI JE UMRO DVADESET TRI DANA PRIJE NEGO JE OBJAVLJENO DA JE MRTAV...
Predat ce se ratni zlocini sami na kraju,iz razloga sto nece vise dopustiti SFOR-u da se sramoti...sazalit ce se,,,,,,