Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spinovanje medija, institucija pa čak i građana je zločin prema djeci koja su stradala u Sarajevu i drugim gradovima BiH u zadnjih 20 godina. Istina se mora reći bez obzira koliko to košta i na čiji račun ide. Jasno i glasno mora se reći da su djeca žrtve TERORIZMA.
Nakon sto se u top komentarima mogla procitat istina o rahmetli Mahirovom slucaju, klix ih je iskljucio. Pitam se ko im je to naredio?? hmm
Zatvoreni komentari na "šetnji protiv vršnjačnjog nasilja u Sarajevu". Kao što se da primijetiti, opet Lovrenović drži govor. Ipak bih sačekao da tužilaštvo odradi svoj dio posla, pa ćemo znati da li je to vršnjačko ili nasilje u porodici.
Vrsnjacko nasilje traje dugo, krajnje je vrijeme da se izvadi glava iz pijeska i da se jednom za sva vremena eliminise vrsnjacko nasilje i svako drugo nasilje.
To je nemoguće, uvijek je bilo takvog nasilja.
@hermann hesse Kod nas nasilja ima previse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)