Osmomartovske razglednice
0
Šetnja crvene i plave ruže kroz Sarajevo
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovaj fedja lud majke mi :D nema gdje ga nema :D
Lijepo nema sta !
Kakav talenat da se upropasti sve sto je lijepo... Bas vam ni Bog ugoditi ne moze.
ne bi vama Bog ugodio :))
digo nisam vidjela gluplju temu i realizaciju, djeca u osnovnoj bi bolje napravila ......zalosno
lose kadriranje i ubiboze los copy-paste photoshop
slabo ovo totalno, ako si htjeo ruze mogao si ih negdje i spustiti a ne drzati u ruci...lose...lose....
kakva plasticna glupost, nevjerovatno sta sve danas ubacujete pod \"umjetnost\".... prestrashno....
Hvala Gospodaru kad osvanu 9.Mart !!!
sreca pa su nam na svakom koraku pruzili priliku da komentarisemo, ne znam kako bismo drugacije znali s kakvim ljudima zivimo, svugdje nadjemo motiv za uvrede i izrazavanje frustracija uzrokovanih vlastitim nezadovoljstvom i neuspjehom.. svaki dan zahvaljujem bogu sto sam normalan, evo recimo ja sam pogledao fotografije i pomislio \"zanimljivo, kreativno\", covjek se potrudio, radio svoj posao za razliku od mnogih debelokozaca... zar nam trebaju smetati \"dzamijetine\", cika miso i plasticne ruze? ja kad bih bio toliko nesretan i nezadovoljan, pomogao bi sebi i objesio se ... neki definitivno imaju pogresnu percepciju i motiv zivljenja
hordas ha?
Simpatično... ali kako se među ovim lijepim simbolima Sarajeva našao i čika Mišo, nije mi jasno! Oooo, Bože, pa nije valjda dotle došlo! Čovjek se uhljebio s penzijom, stanom, dobacuje prostote ženama na ulici, a inžinjeri hodaju bez posla, stana i duboko razočarani nepravdom! Pa, kakvo je ovo naopako vrijeme došlo?! Nije on simbol mog grada, već prije ona simpatična stara nana na Ferhadiji, čista, uredna, na krilu joj kao snijeg bijela, složena kuhinjska krpa, a na njoj ispružena ruka kojom prosi za koju marku.
ja sam cuo da u sarajevu takodje postoji katedrala i sinagoga...
Lijepa ideja i lijepe slike
Imalo je kod Hosa, na socijalnom, 5 markica :D
Vecih seljaka nema ?? Pa hajde nam to reci u lice, mangupe koji zivi vjerovatno na Ilidzi. Niste vi Bistriku ni do jaja ;)
Lik ocito preferira dzamije