Akcija predstavljena i u Zenici
17
Šetajmo zajedno u borbi protiv karcionoma dojke
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"pismenost\"... sta li si htjela reci ,osim sarkazma.. Rado bih te vidjela da se druzis sa ovim zenama ,a ne da ispravljas gramaticke greske,koje bolesnima i ne znace nista ... LIJEP POZDRAV ZA TEBE \"pismenost\"
peta po redu... nepismenosti.. može li akcija biti PETA PO NEREDU?????
Pa draga moja gospodjo ,malo si prebrzo reagovala.Ocito je da nisi bas bolesna.Uvijek se gledaju prioriteti kad je u pitanju mamografija.Konkretno u mom Domu zdravlja(Gracanica TK) doktorica pregleda dojke na UZ i palpativno i ona procijeni da li treba hitno ili se naruciti za termin koji svi cekaju.Ja sam operisana i opet cekam od marta do novembra ,ali nemam potrebu da se zracim ako je UZ u redu.Malo sam bila opsirna ,ali bih voljela da mnoge nestrpljive zene budu strpljive i odgovorne prema sebi i svom zdravlju.Narucite se ,ukucajte dan ranije u podsjetnik i dani svejedno prolaze ..vi se ne nervirate i cekate kad ce vas mobitel upozoriti na termin,ali ako se pojavi nesto urgentno vi se javite i bicete pregledani sigurno ,a na ovakav nacin ne pomazete ni sebi ,ni ljekarima ,a operisane tzene znaju kako se boriti i bez vas.I puzanje je pocetak necega ..pa korak po korak ,,osoba po osoba promijenicemo mi sve u drzavi ,ne samo u zdravstvu,ali ako ucestvujemo u tome!!Pozdrav za akciju!
Dio novca ide za mamograf,pa zar nije vec jedan kupljen pa se na pregled ceka mjesecima i treba stela pored svega.Treba za bolesnu djecu,za invalide za siromasne i ugrozene za ove i one...NE DAM VISE MARKE DOK SE ZDRAVSTVO NE SREDI.Samo vi setajte sise vam se osusile da Bog da.