Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista suplja prica kriminalaca jos im fali kolovodja tihic.jadna bih i gradjani sa ovom bagrom koja bi trebala kompletna u zatvor
Postoji jedno pitanje koje kao lakmus papir definitivno odgovara na sve moguce dileme... Obzirom da je sestorka postigla sporazum za dobrobit BiH i sva tri naroda, pitanje glasi da li to znaci da ce se 25 novembar slaviti na cijelom teritoriju BiH. Odgovor znate pa presudite sta izdajnici rade...
prijedlog o sprovodjenju presude sejdic-finci postoji i predstavljen je javnosti--- po meni je sasvim solidan ....
dva srbina ,dva hrvata jedan sandzaklija i jedan neobrezani zlatko kome je jedina religija fotelja sve ce dogovoriti kako mile kaze da ostanu u foteljama.tako i treba bosnjaci vam ne trebaju na ovom niti bilo kojem drugom sastanku!e bosno tugo!
cudno ali istinito,ljudi su se samo dogovarali kako ce preuzeti fotelje,kako ce podrzati jedni druge u borbi za fotelje ,kako su dobronamjerni(jesu prema foteljama)itd itd.ocito su napravili cvrst dogovor da ne daju fotelje nikom!ja horora i politicara!
Samo naprid pozdrav iz sibenika:)
Gdje ide BIH daj objasni molim te???
U pravu si!!
bolje ista nego nista, ovako se barem krenulo s mrtve tacke
Sa Sejdic-Finci slucajem u evropu,ajmo politicari gurajte to..
Sve ih u hag poslati na kolektivni godisnji odmor!!!!!!
Samo im suljica fali pa da bude ko u prici suljo i sedam smotuljaka :D
Lidera ko u prici a nemogu se dogovorit,cudno!!
BiH ide naprijed!
Stvarno nisam znao do sad :ooo