Inicijativa organizacija
0
Šestoaprilska nagrada za ekipu "60 minuta"
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRZAVAM!!!!!!!!
Iskrene cestitke i puna PODRSKA ZA DODJELU SESTOAPRILSKE NAGRADE EKIPI \" 60 MINUTA\". Sretno!! NVO \" Djeciji pokret za mir\"- Djeca Sarajeva Koordin. Ivana Mostarac
DRUZE TITO BORBA JOS TRAJE
Bravo ljudi! Podrzavam u potpunosti!
NAPOKON JEDNA LIJEPA VIJEST
Ako oni dobiju nagradu da li će javni tužioci i razni inspektori onda da napuste svoja mjesta i da ne primaju platu jer ovako oni ne rade svoj posao za što su plaćeni! Ne podržavam da dobiju nagradu, krenuli su da rade i rade dobro, profesionalno a az to su i plaćeni, nisu ništa više odradili no neki drugi komentatori u svome dijelu posla.
Cuj komunisti, pa tvoji fasisti su na vlasti jadan....
potpuno NEPODRZAVAM
SKANDALOZNO
Sesto aprilska sala ili istina.HAHAAAAAAA E pa vrijeme je da i tu nagradu obezvrijedite.Predlozite Radovana i on je sistematski radio protiv islama i svega sto je islamsko.
Moze Sestoprilska ali nakon sto podijelimoi drzavnu imovinu i otjeramo OHR
ono sve je extra sto se tice ovih 60 minuta ...samo je sumnjivo kako nijedan prilog nije bio o desavanjima na pravu -tema za pozeljet .............................................slucajno znam da hanuma od bakira hadziomerovica radi magistarski na pravnom fakultetu i da jos neka njegova rodbina studira na istom..pa bi bilo glupo suprotstaviti se ruci koja te hrani..... a sto se tice lagumdzije mislim da nemaju nikakve veze s njim ....
U POTPUNOSTI PODRZAVAM!
¨Kome bolan da se prilagodjavamo, dosta smo se mi prilagodjavali... Nek\' se oni malo nama prilagodjavaju¨
Za sta nagradu??? Ne vidim nikakvu zaslugu....a sta ces...ko ce kome nego svoj svome....komunjara komunjari.....