BiH
0

Šesto izdanje Studentskog bazara na trgu Alije Izetbegovića

Klix.ba
Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu organizuje prvo ovogodišnje izdanje Studentskog bazara UNSA 2014, koji će se održati na Trgu oslobođenja – Alije Izetbegovića, 7. marta sa početkom u 13 sati.

Nakon iznimno uspješno organizovanih i odlično posjećenih prethodnih Studentskih bazara, kreativni studenti su spremni ponovo predstaviti svoje rukotvorine (nakit, torbe, magnete, torbe) po povoljnim cijenama i na taj način afirmisati svoje talente i usrećiti mnogobrojne posjetitelje. Kako je dan poslije Dan žena organizatori i studenti se nadaju da će mnogi posjetioci uspjeti pronaći sitnicu za sve pripadnike ženskog spola i na taj način proslaviti njihov dan.

Ovaj put će se predstaviti blizu 20 izlagača, neki su tu od samog početka, dok neki po prvi put učestvuju na Studentskom bazaru.

Cilj Studentskog bazara je pružiti neafirmiranim autorima rukotvorina i nadarenim studentima priliku da prodaju svoje radove i nadopune znanje kolega, motivirati posjetitelje na kreativno stvaralaštvo i potaknuti njihovu međusobnu suradnju i druženje.

Više o prijavama, Bazaru i učesnicima možete pronaći na Facebooku.