Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijaspora nas hrani. Hvala nasoj dragoj dijaspori. A i politicari bi trebali biti sretni. Dijaspora im kupuje socijalni mir.
Ja sam vani, treba BIH uvesti pravilo da svaki drzavljanin BIH €10 mjesecno daje u izgradnju BIH, ali prvo skole, bolnice, nekretnine za borce, autoput itd. POD HITNO UVESTI!
Dolazi li vam predstavnici dijaspore Bošnjaka koji danas žive u Republiki Srpskoj i HR Herceg-Bosni. Boli vas ona stvar za nas koji se borimo da ostane sjeme Bošnjaštva u ove dvije države i kojima treba pomoći, vama treba dijaspora iz Turske Amerike i zap. Europe koje će te probati navući da vam daju love. A dok to ne bude sve treba organizovati novcom iz buđeta tj. našim parama gospodo ministri.
blago nama
dragi popisivaci,pa zar ne vidite da nas u svijetu predstavljaju samo sandzaklije,pocev od medunjanina,hotica,jevdjevica,kurahasanovica,ganicija . . .itd neka oni predstavljaju RASKU a ne nasu bosnu i hercegovinu . .dosta nam je ,,okupatora,, imamo mi svojih uzurpatora . . .Vidite po facama,da su to sandzaklije,posebno iz plava,vusinja,dardanije it\'d. . .molimo vas da trazite tko su to ,,nasi predstavnici,, nitko ne moze biti predstavnik ,,HERCEGOVACA,,AKO ZADNJA TRI POKOLJENJA NISU RODJENA U BIH,ZIVE U BIH,CUVAJU BIH KAO ZJENICU OKA SVOGA . . .I AKO CE JOS TRIKOLJENA ZIVJETI NA TERITORIJU HERCEGOVINE I BOSNE . .I AKO NECE STALNO ZABORAVLJATI NASU DIVNU I DICNU HERCEGOVINU I BOSNU . . .LJUBI VAS VAS HERZOG, JER SVICARSKA NIKADA NIJE BILA KRALJEVINA NI CAREVINA . .NIKADA nije imala age,begove a boga mi ni pase
pohvale za ideju ali je problem sto je sve poremeceno i neko bi se nasao da to pokrade
Kome ba 10$ Sarajevskim parazitima i lopovima?
pa sto se ovde kod nas u Sarajevu ovo odrzaje? Bosanci u dijaspori su uglavnom iz Krajine i Istocne Bosne, tako da taj skup nek bude u Prijedoru, Gradiski, Zvorniku ili Zivinicama, u mjestima gdje se ovih dana i inace kad su praznici ne mozes parkirat nigdje od tih vozila sa stranim tablicama... Sarajlije i nas grad ostavite za pametnije stvari
voljeti BiH s velike razdaljine
Ja ne znam ciji su ovo predstavnici,ko ih je izabrao i cije pare trose.Najlakse je udariti po onom nasem narodu dolje,izvuci mu iz dzepa i zadnji dinar,a svoje novce(ne zaradjene)stavljaj na stranu i glumi opet Boss-a kad dodzes u Bosnu.Mrzim nas narod sa tendencijom takvog ponasanja.
... od kojih su 99 posto Bošnjaci, a 1 posto otpada na poturice. Zato se BiH i raspada što biste vi da kao svi sudjeluju, a sve da bude jednonacionalno. Poznato iz vremena bivše Juge (i ona se zbog toga raspala). MultietniĆĆĆarska priča za malu djecu.
bit i kusturica
Ne mere se covjek komunjara otresti ni da deset ratova ovuda protutnji. To prezivljava sve zivo. Naravno o trosku drugih.