Univerzitet u Tuzli slavi rođendan
289
Šest studentica nagrađeno zlatnim plaketama i stipendijama
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto im posao niste nasli, nebi bilo bolje nagrade!!!!
Ljudi lakše malo sa ljubomorom, pola vas što komentarišete nema nikakvu diplomu, tako da... Djevojkama svaka čast :)
svaka ista razija mujanovič
dobri pikana. jel one nose gaće i grudnjake ispod oni haljina?
Kad mi se sve odbije ostaje mi 10 milja dolara, ne perem nista nego imam spremacicu. A zivim u zemlji gdje me zanima ko je sta ukrao i ko je koga natakario, 1992 je praistorija i gleda se u busucnost. Jajd sad odoh na kafu a ti tunguzaj u tunguziji i mahalaj..
Sve ove danasnje papanke imati kosu do guzova. Duga kosa-kratka pamet..a i seljacki izgleda vala...
Pravnik upravo si dokazao da TI LIČNO , ZLUPOTREBLJAVAJUĆI NIK koji bi trebao asocirati na zakon i pravdu, NA PRVO MJESTO STAVLJAŠ SVOJ LIČNI INTERES. BOLESNO SI ZAVIDAN NA USPJEH DRUGE OSOBE , A S OBZIROM DA JE OVDJE RIJEČ O ŽENI / ŽENAMA ONDA JE TA TVOJA BOLESNA ZAVIST POVEĆANA NA KVADRAT. Svi ovi zlobni komentari vas ALFA MUŠKARČINA upravo odražavaju duboko ukorijenjenu tradiciju u ovom društvu a to je NASILJE, fizičko, verbalno,psihičko, seksualno, nad ženama. JADNICI VREMENA SU SE PROMIJENILA. ŽENE SU VEĆ ODAVNO I OVDJE U FAZI PRETICANJA TAKVIH ALFA MUŠKARČINA. Ostaju vam samo internet portali da liječite to svoje psihičko/bolesno stanje. @@@SAMANTHA ---zavist i ljubomora odvedu te kad tad na psihijatriju, gdje ti i jeste mjesto.
Pricajte vi sta hocete pacenici. Ta ista Lejla Selmanovic je sa mnom studirala i djevojka je zbilja ucila i jako je pametna. Mozete samo da joj zavidite jer vam je dosla u vase Sarajevo zavoditi red u Vrhovnom sudu. Vi sjedite i tipkajte po portalima kakav je ko a ona ce da radi...
@mostar Ne poznaješ je,stoga i ne znaš o kakvoj se osobi riječ,ja govorim o njoj,jer poznajem kakva je osoba.Ako su takvi svi zlatni studenti a nisu,onda ne znam.Sutra na nekom bitnom radnom mjestu,mozda čak i za BiH,ona ce prvo staviti svoj lični interes ispred svega drugog.........katastrofa bgm.Čitav fakultet je mrzi
IDI GA DUVAJ PROFESORIMA DROLJO JEDNA NAFURANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVA DRUGA NA SLICI,KURCINA JOJ IZ OCIJU VIRI.......
Sokantno je to da je na rodjendan univerziteta dojavljena bomba u zgradi Ekonomskog,Tehnoloskog,Farmaceutskog fakulteta....Izjava pojedinih prolaznika i studenata: M. V.-\"Za sve je kriv ponisteni gol Muntarija\" M.O:-\"Kriv je Bahrija!...Mi mu kazemo nemoj nam dovoditi asistenticu on posalje BOMBU\" M.K.-\"Pa..pojedini studenti su shvatili ovaj \"Rat ispita\" preozbiljno pa su umjesto \"puškic\" na ispit ponjeli bombu\"
Jadna, bijedna,ljubomorna i zlobna individuo. Ako misliš da nešto vrijediš zasuci rukave i dokaži nam svima da možeš nešto postići i da možeš obezbijediti SAM SEBI EGZISTENCIJU a ne očekivati od društva i komšije da te hrane. Ovim djevojkama svaka čast a VAMA \"ALFA MUŠKARČINAMA\" moje iskreno saučešće na propasti veše MUŠKOSTI. Mora da vam je ovo veliki udarac .
DA TI JANKAZEM NESTO KUJO JEDNA,GOSPODIN JE ONAJ KO IMA PARA U DZEPU A NE NEKI PACENIK SA DIPLOMOM KOJU JE KO ZNA KAKO DOBIO...PUNA JE TUZLA TIH PACENIKA ZAVRSILI FAKULTETE A SADA GUBE VRIJEME PO KAFICIMA I TRAZE OD RODITELJA 2-3 MARKE DA MOGU OTICI POPITI KAFU SA DRUSTVOM........KOLIKO IMA KOJI SU ZAVRSILI STUDIJE PA SU NA BIROU ILI SU OTISLI U AFGANISTAN DA SLUZE AMERICKOM OKUPATORU SA SAKU DOLARA!!!!!!!!!!!!!!!!
KU.JE SA TZ KVAZIUNIVERZITETA. DABOGDA ODRADILE PRIPRAVNICKI, PA ONDA SE ZAPOSLILE U NEKOJ OD 187 TZ KLADIONICA
sreca pa studiram u tz,i znam neke od njih,inace bih rekao svaka cast,al ovako... dzaba im od silnih desetki kad ne znaju koliko su site i gdje sunce izlazi. gargamelu,ne bih ti ja dao svoje sestice i sedmice,za deset stipendija
Bolje vam je sjedite i ucite umjesto sto pljujete po mladosti. A ovi sto nisu upuceni nije tuzlanski univezitet bio u pitanju kada je bila afera s profesorima nego sarajevski pravni fakultet.