Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi govna četnička !
Cija je preporuka da se u Deytonu cetnicima da ta sumska tvorevina (rs), poslije GENOCIDA sto su pocinili,po meni to je €uropska (Brisela), zna se i zasto zadovolji zlikovce srbe na Balkanu za racun trajnog mira na tim prostorima.Americi srbija nije smetala ona je daleko od njih ima jos jedna stvar euroma misleci da ce s'tim postici trajni mir,ali ima ono veliko ALI,sve je zabiljezeno...Sta je sve cetnik ucinio...!
Cetnici su sto umrli sto pobijeni sto emigrirali posle II svetskog rata . Ovi ostali su komunisti cijom deobom su nastali neo-ustase neo-cetnici i neo islamisti .
Imam prijatelja koji dolazi iz Kotor Varosi.. Oca su mu kao civila odveli, i nikad ga nije nasao.. sjecam se njegovih suza, kada se zacuje ona pjesma Ede Maajke: "Babo moj, voli te sin tvoj. Mislim na tebe cesto, svakog dana otkako si nest'o.. "
Ovako se bori protiv Nacionalizma i Fasizma....
To su naši heroji koji su samp branili srpski narod u građanskom ratu u bih, a onaj ko se branio ne može počiniti zločin jer se samo branio..poznat vam text odnekud balikani ?
SIPA u koordinaciji sa francuskom policijom
Toooo tuci govna vlaško četnička Sjeme im se zatrlo svinjojebachko !
Sve tu djubrad treba pohapsit i osudit i onda ce tek nekako biti mi mira u mojoj ljepj domovini..
Đikansko-pravoslavna posla: http://www.avaz.ba/clanak/205740/sokantna-ispovijest-dakona-serafima-vladika-kacavenda-je-silovao-djecaka-koji-se-potom-raznio-bombom
KLIX! Danas je VUKOVAR de malo o svojima pobrinite se i oznacite dan,prestanite PROBRANE clanke objavljivati osim Muslimana,Jevreja nisam ni o kome pročitala ništa više-
Mnogo smo zabrljali. Blage su kazne za monstrume koji su radili svakakva zvjerstva tokom 90'tih. Ždarat će i piti na teret države, neće plačati vodu, struju... Čak im i radni staž ide. Ja bi to za nauk svim budućim generacijama da rintaju svaki dan u nekom kamenolomu, kada već ne može po kratkom postupku. Isto tako bi im oduzeo svu imovinu i podjelio porodicama žrtava. Onaj ko je zaista hrabar i heroj nikada neće nauditi slabijem, pa čak ni ratnom zarobljeniku. Sve su to iskopleksirana govna kojima smo palili klempe u školi. Psihopate, loše uzgojene. Treba da se krene i sa ratnim profiterima. To je isti šljam.
poboti na licu mjesta !! a kiksi kako "bošnjačke" i "hrvatske" nacionalnosti ? jebem vas glupe !
Posto ovi kasne nekih 20 godina, znaci toliko trebamo isto cekat da pohapse ratne profitere i sad ove tajkune koji su se obogatili na nasoj grbaci
Hapsi sva govna zločinačka. Dosta su ih njihovi nalogodavci i štitili.. Još samo da dočekam da pohapse i ove huškače , ružne face što se svako malo s izbornih plakata kese i podsmjehuju jadnom izvaranom narodu . . . !!!
Cetnici su najveci teroristi u Evropi jos od 2 svjetskog rata....
CISTA SAVJEST I ZDRAV SAN SE NE MOGU PLATITI NI PARAMA NI VISIM CILJEVIMA.
stazama genocidne tvorevine,164743-i nastavak
@diskretno ti hebemo mamu genocidasku
gledaj ovog 1970 godiste, pa jaraniko sa 22-23 godine je klao ... brrrrr :(
Ima li neko statistiku koliko osumnjicenih ratnih zlocinaca ima po glavi stanovinka?
Dajte govna cetnicka isilu neka ih malo prevaspitaju.