Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se u potpunosti.Pa ovoliko neki nisu dobili ni za ubistvo.Mislim to je zalosno al sam fakat iznenadjen visinom kazne.
Edheme kad dodjes u Zenicu, mahni mojim.
kad izadje poslije 6 godina nek ga dokrajci,kad je oduzeo covjeku posao da prezivljava i izdrzava porodicu,a on najveci lopov i kriminalac...nema u koju aferu nije upleten,od prostitucije do korupcije..
Steta sto atentat nije uspio jer je nacelnik komunista. Hocemo BiH-u funkcionalnu i demokratsku ali i serijatsku. BIH4EVER!
Jedini nacelnik na koga je pucano u istoriji Bosne, ne zna se ko je ovdje lud
Vrlo indikativno kako se rijesi problem u roku od 6mjeseci kad je drzavni vrh u pitanju, da je recimo nekog obicnog gradjanina upucao pojeo bi vuk magarca vec davno, al eto jad i bjeda nase vlasti
Sto pi*ki samo 6.5 godina. Treba mu dat 60 godina. Govno moze izac opet za 6 godina. Nije star puno. Govnetu treba produzit kaznu ! Propucas nekog za 6 godina. Je*em ti Bosnu.
KO GA J..... KAD JE BUDALA
sto ga bar ne dovrsi