Nastavak suđenja u utorak
0
Šešelj u Hagu do 2012. godine?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA OVOM ZLIKOVCU KOJI NOSI HILJADE DUSA NA SVOJOJ STAROJ GRBACI CE ODUGOVLACIT SVE DOK NE CRKNE KO PAS U HAGU MOZDA NECE BIT PRESUDE ALI NECE BIT NI PUSTANJA NA SLOBODU DOSTA JE NJEMU KAZNE I OVAKO ZIVIJO HAAG I OVO GOVN.O STO DUZE DA ZIVI NEK SE PATI U 4 ZIDA DO ZADNJEG DAHA TU MU JE I MJESTO I SVIMA KOJI SU POTENCIRALI GENOCID ILI GAIZVRSAVALI. SELAM ALEKUM.
ima lojde ima mozes ih se nagledati u pederaciji koliko ti god volja i ekrema i fahrudina i mujadina i ostalih go.vana sto se rasprodase za uzinu i ostavise veru pradedovu - ti su ti baliyo najgori na svetu...
Samo jedno od vecine srpskih gofana. Ima li bolesnijeg turskog isprdka od Srba?
zelim mu sto brzi povratak u beograd. e onda ide klanje tih vanaGo medjusobno.
Jes da ga mrze, al mogu da mu odudlaju glupani. Jesam bosnjak, al se takvom klanjam, da i mi imamo takvijeh
... definitivno - ne mogu ti nista - ti si pobjednik.