Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da se brinemo o BiH I sta mi mislimo, mi treba da se brinemo sta popisani BG misli, ko ih be...
@MileBajaPredsednikRS hahhah poznata umisljenost...samo lagano, sve ce doci kako i treba
@MileBajaPredsednikRS nije problem vasa povezanost, i treba da budete...ali oslobodite se poturanja, optuzbi i smicalica...eto do dik kaze bakir kriv za proteste buuuu i to ce te lansirati medu narod i stvoriti jos vecu netrpeljivost- smisljeno, planski...trazite krivca a nikad da se pogledate u ogledalo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njima su svi problem. Nebeski narod u problemima.
et hajd recimo PC proglasi odjednom nezavisnost ko i Kosovo. Koliko je drzava treba priznati, da bi mogla bit drzav, il je dovoljno da sama sebe prizna da bi bila drzava..? (znam, znam, onda izolacija,nema putovanja,ulaganja i ostali zajebancija, nesto poput S.Koreje.)
Dal ce gospodin Serwer i co koja se bavi Balkanom ikad uvidjeti da njihova zamisao Srbija lider u regionu nikad nece zazivjeti jer je Srbija zbog svoje ratne istorije ostala usamljena (izolirana) u regionu. Nekakvo liderstvo je samo puka iluzija par ljudi . Kako god, zivi bili pa vidjeli . Sto se tice rs zbog blokada mlado stanovnistvo iseljava masovno u rs ostali su samo starci ,tako da se Srbija nema zbog cega brinuti a ni BiH jer vrijeme je na nasoj strarini tako da -zzzzzzzzzzz !!!!!!
Tacno je da imamo probleme, velike probleme...ali za srbiju/srbe nije Bosna problem...problem je sto oni nemogu da se odreknu zlocinacke ideologije...zele svojatat, prisvajat,pljackat,ponizavat i sada kad je stavljena tacka i narod stao u svoju odbranu, dosao svijesti...odjedanput BiH problem za agreskorsku zemlju koja je napala sve sto je se dalo napasti da bi stvorila veliku srbiju
Bla, blaaa. Balkan. Kakvi likovi nama ovdje trune...
Bosna i Hercegovina je problematicna drzava.
Bosna i Hercegovina je problematicna drzava.
ima li neko da su oni dobri s njim?
@Zilot mislis na srbe? tu se slazem s tobom 100%
znaci srbija je u problemima sa svima koju je okruzuju...to se vise govori o srbima, nego o komsiluku im
Slusaj ove primitivne genocidase, hico za njih humanitarac bio. Znao je hico sa ovakvim hehe
Ti si najveci problem za BiH, Srbiju i Kosovo.
Republika Srbija kao i sve susjedne zemlje su Republike, osim BiH koja to nije, predstavlja ozbiljan problem na Balkanu.
@drugovi.carice Izvini ali Bosna nema sansu da bude unitarna republika. To je isto kao da hoces da spojis sad Srbiju i Hrvatsku nakon svega. Ne igra tu ulogu drzavnost i istorija,vec sadasnjost.Nema sanse da se narod tu slozi. Tri ideologije, tri smjera. BiH se jeste opet rodila 95e nakon vise vjekova,ali mrtvorodjena. Ne znam u kojem si ti filmu i kako zamislio ujedinjenje,evo objasni mi?
@Mickey10 Proglašenje Republike BIH je moguće, uz pomoć međunarodnog faktora i građana da se na referendumu izjasne da su za Republiku BiH. Da bi se to desilo na vlast moraju doći nove političke stranke je postojećim to nije cilj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
stranci od bih napravili frankeštajna i onda se jedni čude kako uopće funkcioniše a drugi kako nije normalno.
Srbija i nema problema sa Kosovom jer tamo niti ima šta srpsko niti ima Srba a ovamo pola države gleda u BG ko tele u šarena vrata.. i ništa...
@damir1523 Srba skoro da i nema,srpsko ima, a to su srednjovjekovni spomenici kulture.
...država čijem su integritetu garanti vanjski faktori, baš i nema svijetlu perspektivu. viđosmo na primjeru sfrj.
Bacite atomsku na srbiju i rijesite se problema, za stabilan region
neka tu istu atomsku nabiju tebi u dupe smece jedno fasisticko.
@kodex otkada je bacanje na agresore, svjetski osudjene genocidashe, cetnike (fasiste) i zlocince fasisticki cin? Zar nije tako nesto pacificiralo Japance pa su danas civilizovani?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)