Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci su spremni sjediti i čekati da se BiH osvijesti A to znaci nikada.
Potrebno je ukinuti Republiku Petokolonašku.
@FREE SRPSKA Uredu je, i drugi put.
:) You got a point there.
@FREE SRPSKA Čekaj, hoćeš da kažeš, da obzirom da si i ti ostavio komentar, da si i ti nezaposleni \"bauštelac\"!? Mala edukacija: Prvo pravilo dobre debate, ne budi kontradiktoran, potopit ćeš sam sebe!!!
Citam komentatore i ovi mundzosi su kao pokvarena ploc, stalno jedno te isto, diskusija treba biti on topic. Ukidanje RS se nigde ne spominje u tekstu i drzite se teme. To je pravilo dobre debate, ali posto se ovde radi o nezaposlenim baustelcima, dzabe pisem.
Ja nisma spreman. Vadite me odavdeeeee!
je na pragu socijalisticke revolucije
ti si kamilica u odnose na ono sto su sotone od bosne zasluzile
najbolje vi ovu temu sklonite mogu vam se naljutiti donatori
Vi Ameri ste sve ovo i zakuhali.Vaš Lorens Inglberger ili kako se već zove,još 1991.godine izjavom da je kriza u SFRJ unutrašnja stvar te države,sasvim jasno između redova rekao slobi: imaš odriješene ruke i radi šta ti je volja.Slobo je to obilato iskoristio.Kako objasniti činjenicu da je i prije i za vrijeme rata čak i za vrijeme \"nepravedno nametnutih sankcija napaćenom i golorukom srpskom narodu\",u više navrata bio u SAD što javno što tajno.Kako zaustaviše rat i to baš u mementu,kad je Armija BiH bila pred Banja Lukom,kad je \"junačka( sastavljena od junaca) srpska vojska,menjala strateški položaj\",tj bježala.I stvoriše nakazu zvanu RS,čijem voždu i dana s idu na noge.Ponižavajuće i sramno za Ameriku.
imaju panican strah od dogovora naroda bih od 1990 svaki su dogovor razbili i nametnuli dejton vjeciti sukob u bih koji omogucuje njihovo vjecito arbitriranje crna gora je najveci zivi neporecivi dokaz da su amerikanci najveci neprijatelji bih naroda a da je halid causevic bio u pravu u svemu sto je 1990 govorio raspitajte se malo ko jetaj covjek i iz koje je familije sramota je da ne znamo i da se od nas sakriva sta je govorio taj politicki najintaligentniji bosansi musliman
nego izazvati rat u bih i drzati bih sve ove godine na aparatima srbima obecavas sanostalnu republiku sdrpsku a bosnjacima cjelovitu i nedjeljivu bih
samo je problem sto oni imaju vremena i strpljenja na pretek
Ovo je istinu rekao ,jos da dopuni i ovo ,da vrijeme ucini svoje ,ZALOSNO ....!
Srbe boli njonjo sta misli bilo ko...u Republici Srpskoj dominatno zive Srbi...i Srbi se pitaju kako i sta dalje...kad budu zivjeli Amerikanci onda ce se Amerikanci pitati...to se zove demokratija :)
Bošnje su spremni čekati da se Ameri umore čekjući. Uz kahvu, naravno, i pokoju bombu, jer bolje da nestane sela nego običaja.