Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvaj se "vukova" na Jahorini, mislim zima, hladno, a "oni gladni".. Nema veze, prilijepili su ti stigmu "izdajnika srpskog naroda", što bi rekli, "j.e.b.a.o si ježu mater u leđa..".. Jednoumlje i kolektivna svijest nailaze na odobravanje, trezveno razmišljanje je uvertira u progon i stigmatizaciju, ali ne znaš ti moj Mostarac, kakva malograđanština i nacionalizam vladaju ovdje..
...ista je to bagra ko i ovi što su se na bregovića nadigli...da im zarotiraš imena, opet isti k­urac...
@commi:) Koliko su "otišli desno", neistomišljenicima bi došli s "lijeve strane"..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dokazana ljudina i dingospo.
Zašto Srbinu smeta što je Srbin podrž'o Srbina?
izgleda da ste svi juče i danas, zajedno sa "boračkom" organizacijom polupali i prolupali: DRAGAN BJELOGRLIĆ A NE SERGEJ TRIFUNOVIĆ!
Doćiće "VUKOVI "na ga sačekaju, neka bude siguran!!!!
Nezna čovjek Divjaka!! Gluposti!!! Sutra neće znati ni Tačija ,Haradinaja ni Čekuua, samo ako mu daju neku ulogu i par stotina eura, jadan si ti čovjek!!!
Sad se pere haha smjesno.
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Jebem nacionalistima mater
"Divjaka ne poznajem" Koje samo vađenje... vlah ostaje vlah...
Ma čovjek samo dobro glumi.
za*** te tvoji, evo dokaza.. http://www.blic.rs/data/images/2011-03-05/122470_0203-trifunovic-foto-pixsell_f.jpg?ver=1299363767
Moj Sergej, da nisi tako mali, sada bi se dicio likom i djelom cika Jove, a ne bi se poltronski izvinjavao za jedan-dva dinara.
i ovaj se klix usmrdio.juce smije danas ne smije??? daj se sredite ljudi.
Odlican glumac
boliiiii meeeeee kitaaaaaaaaaa
hahahha al ih lik iskulira svaki put jer u njemu nema mrznje nikakve i ne mogu da vjerujem da za dan ljubavi toliko mrznje ima