BiH
59

Sergej Trifunović: Divjaka ne poznajem, a na Jahorinu dolazim

Klix.ba
Sergej Trifunović
Sergej Trifunović
Glumac Sergej Trifunović ocijenio je budalastim optužbe boračke organizacije Sarajevsko-romanijskog regiona koja ga ne želi na manifestaciji Dan za ljubav na Jahorini, zbog "bliskosti" sa generalom Armije RBiH Jovanom Divjakom.

"Budalaština. Naravno da dolazim, nastupam sa bendom 14. decembra na Dan za ljubav na Jahorini. Spomenutog čovjeka ne poznajem. Svašta. Ne mogu da se bavim besmislicama", rekao je Trifunović za Blic.

Inače, spomenuta boračka organizacija tražila je od organizatora da na Jahorinu pozovu nekoga drugog jer, navode, da može doći do neželjenih posljedica. U njihovom saopštenju piše da se Trifunović nikada nije izvinio za "svoje postupke".

Podsjetimo, Trifunović se našao na udaru kritika u Republici Srpskoj, ali i Srbiji, nakon što je u martu 2011. na premijeri filma "Montevideo, Bog te video" u Sarajevu nosio majicu sa likom Jovana Divjaka, koji je u to vrijeme bio zadržan u Austriji zbog navodnog zločina u bivšoj Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu. Trifunović je nakon toga izjavio da mu je neko dodao da obuče majicu jer je bio oznojen, te da nije ni pogledao čiji je lik na njoj. Rekao je da ga je lik na majici podsjetio na papu, a ne na Jovana Divjaka.