Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shumadija ovdje nije rjec o katoliku pravoslavac ,musliman itd.rjec je o covjeku od krvi i mesa joj tutkumi uvjek tutkumi.?
shumadija jesili ti dobar imasli imalo mozga jadu??
po čemu je on veliki glumac osim što je obični starac? i što je snimio sa Cecom pjesmu: "Ne dam na druga svog" ??? obična ulizica svugdje ga ima, đabe ugura se na tv_u sigurno preko štele.
Rade glumčina koji je pjevao sa Cecom ;) on je tako odvratan meni je muka kad ga vidim na tv_u
Mene interesuje kako se rade uvukao u film Kazuyas Revenge?
Mene interesuje kako ti nisi svjestan koja je ovo glumacka velicina
Jah eto vi ste emeritusi!
sudeći po slikama čini mi se da sarajevo nije dostojno ispratilo ovog velikana. s obzirom na to šta je dao tom gradu trebalo je biti barem 2 put veći broj ljudi. ima tu više razloga,a neki od njih je da Kemo nije dao da ga promijene zla vremena, nije bio u službi ni jedne kvaziideologije koje su nam napravile ovoliko zlo. iako je ostao uz "svoj narod" nikad nije sebi dozvolio da mrzi onog drugog, nije dozvolio da bude prljavo sredstvo obmanjivanja političkih, vjerski i inih zala što se i dalje nadijaju nad ovim prostorima. sjetimo se kako je sarajevo ispraćalo neke političare koji podijeljenu državu ostaviše u amanet svom potomstvu a narod u bijedi i mržnji... Kemo počivaj u miru!
Ne razumjem na koje političare misliš "koji ostaviše podjeljenu državu u amanet". Znamo ko je djelio državu i na kako krvav i okrutan način. Da se zazumjemo Kemal Monteno je bio izvanredan pjevač, a njegove pjesme će se sigurno pjevati dok je njegovog rodnog grada. Što se tiče zasluga za državu i narod najzaslužniji su branitelji, pali borci i njihovi tužni roditelji. Budimo oprezni kada kažemo da je neko heroj ili je podnio najveću žrtvu. Stvarni heroji su majke palih boraca za domovinu od kojih mnoge još deveraju na ovom svijetu. Dakle, suzdržimo se od velikih riječi, Monteno jeste umjetnička veličina, ali je bio i profesionalac. Božiji mir njegovoj duši.
Nema Bugarija,bar
Zna li ovdje iko srecu pisati jel neko cuo za ljubav danas mozda je vaznije znati brisati ono sto je davno ostalo iza nas Ne mogu se sjetit svoje prve pjesme poljubaca dragih lica nema ni tebe ni stare cesme ne sjecam se mora ne sjecam se ptica Nista nije kao sto je bilo al ce ipak jednom biti znam nema leta s jednim krilom treba vrijeme da nam spoji niti Ni u tvome srcu vjetra vise nema u tvojoj kosi ne mogu biti so obala je pusta i bura se sprema gdje nas je vrijeme odnijelo
Rade,gromada od umjetnika,al koliko vidim na sahrani malo sarajevskih poznatih ličnosti,većinom iz regiona.Ko da nije sarajlija.
zato što i nema sarajlija više :D
Šumadinac, šta ima na RTRS-u, puste li kad reklamu ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Nije visok, tko na visu stoji, Nit' je velik, tko se velik rodi, Već je visok, tko u nizu stoji I visinom nadmaša visine, A velik je, tko se malen rodi, Al' kad pane, golem grob mu treba..."