Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šepiću, tvoja polupismena, čobanska familija i tazbina maltertira građane ovog grada gdje god može i gdje vam je zapala vlast. Koga si sve pozapošljavao u BH Telecom- ženinu sestru, čobanicu tek pristiglu od ovaca, i ostale po Zenici i Bihaću. Prijetite ljudima, nedo Bog vama dati više vlasti, pa vi bi malu djecu jeli za doručak.
da hoce prodati ovaj bejha telekom strancima i elektroprivredu da svi dobiju otkaz to ce biti slavlje
@Kurtopanto Otići će cijeli Alijin pokret u domovinu Tursku da se pridruže braći islamistima u borbi za ISIL.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakirov organ odlučuje o svemu u SDA. Bakir misli samo svojim organom. Taj organ je delegirao i Sebiju za direktoricu. Čini se da taj organ ne j... samo Sebiju, nego čitavu SDA.
Mali zeleni džamijski miševi. Koriste religiju i naciju za pljačku.
Svih ovih 20 godina ta stranka i nije ništa drugo nego kriminalna korporacija dojučerašnjih anonimusa i ratnih profitera, koji se naglo pocipeliše i okupiraše gradove. Danas ih viđamo u luskuznim automobilima, šoping centrima, skijalištima, plažama, hotelima, restoranima i ko zna gdje sve ne. Gdje si do sada bio Šepiću? Zašto se nisi bunio kada si po stizanju u Sarajevo sticao stanove i zemljišta, te koristio druge povlastice zahvaljujući članstvu u krimi-organizaciji?!
Vladavinu ove uglavnom tri oligarhije SDA, HDZ i SNSD još uglavnom održavaju krediti MMF-a, što je u realnom smislu, da upadajući u veči dug zemlja u cijelini još dublje tone.
Sepić i Mehmedovic su sve u pravu... Dosta je bilo sutnje pa nije SDA privatna stranka... Samo naprijed ne dajte se
SDA i SBB neće postojat za 2 godine. Sve to treba iskorijenit i pozatvarat. Te stranke ne trebaju Bosni!
Kada vidim tko je Bakiru oporba, Šepići. Čampare, Mehmedovići ... moram reći da to najviše sliči septičkoj jami koja je pregrađena željeznom matom ...
Ova dvojica nesto kontaju da preuzmu sda? :D decki, bake je jos glavni baja...ali llijepo je vidjeti kako se raspadate..da vam se svima trag zametne
@BosMan345 original kucam mail umjesto nicka ;)
Čime se ovaj momak Sepic bavio prije politike ? Kakvu skolu ima ? Gdje se pokazao kao uspjesan i perspektivan ? SDA mu je dala puno vise nego je on dao noj, sve sto ima i što ce imati... od asocijacije mladih do državnog parlamenta, zaboravio se malo izgleda...
karanjem ovaca i uzgojem svinja ko i svaki seljak prije rata
postena konjska sda faca
fahro's comeback :D::D Šuknu im ga don iz gusinja :D
Svakome bi bili krivo, kad ga pometu iz vrha, to je normalna reakcija.
Šemso manipulatorski monetizuje svoju Facebook stranicu, postavljajući slike s dodjele članskih kartica novim ovčicama, nekih u trenerkama, a nekih u najboljoj odjeći s pijace koju imaju. Pa se žalosni naivci nadaju kakvoj koristi od priključivanja Šemsinom lokalnom mafijaškom udruženju. Prilično patetično, i na jednoj i na drugoj strani, ali eto ponekad prolazi kod kompleksaša, pa se dobije i lajkova. Velika je šteta što ih lajkovi neće nahraniti.
SDA bila i ostala političko krilo terorističkog pokreta koji je imao cilj pridruživanje Islamskoj državi. Rušenje SFRJ a zatim i RBIH iz ove perspektive bilo je očigledno. Članovi pokreta nekada mladi muslimani mijenjaju naziv u bošnjaci, a državotvorni narod Muslimani se briše u Deytonu i svim aktima u zadnjih 20 godina. Ukida se Ustav RBIH ine donosi novi jer je to u suprotnosti sa ciljevima politike uništavanja Republike i Muslimana.
@problemator priča nije gotova jer Ostali u BiH su Muslimani, narod koji neće dozvoliti nestanak Republike i bosanske nacije, a pogotovo preotimanje njihovog bosanskog jezika, od strane poturica.
sa sepicem sam licno pio kafu, sasvim slucajno i veceg spikera i politicara nisam sreo do sad jos. a sto covjek nabrzinu nabaca par prica, to je nevjerovatno